• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

11.05.2022

20:58

MIŠA GROF I NIKOLINA BILI NA RATNOJ NOZI!? Evo koji je razlog porodičnog sukoba, Vidoje bio rastrzan između oca i žene!?

printscreen

Estrada

MIŠA GROF I NIKOLINA BILI NA RATNOJ NOZI!? Evo koji je razlog porodičnog sukoba, Vidoje bio rastrzan između oca i žene!?

Podeli vest

Nikolina Pišek navodno nije bila u dobrim odnosima sa svojim svekrom, zbog čega je retko dolazila u Beograd i boravila u stanu na Vračaru.

Iznenadna smrt Vidoja Ristovića i događaji koji su usledili nakon te vesti samo su potvrdili ono što se po kuloarima govorilo već duže vreme, a to je da su odnosi između svekra Miše Grofa i snajke Nikoline Pišek narušeni.

Foto: printscreen

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora, Nikolina je od samog početka veze, a kasnije i braka, bila u lošim odnosima sa svekrom. Iako se nije mešao u izbor svog sina, Miša nikad nije u potpunosti prihvatio voditeljku za svoju snaju, dok za razliku od nje, Lanu, prvu suprugu svog pokojnog sina, obožava.

Nikolina je, tvrdi izvor, baš zbog toga izbegavala da se nalazi u svekrovom društvu, pa je iz tog razloga poslednjih nekoliko godina sve manje vremena provodila u stanu na Vračaru, gde su ona i njen pokojni suprug stanovali kad su dolazili u Beograd.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Nikolina je, kad god bi mogla, izbegavala da dođe u Beograd. Upravo zato da se ne bi previše susretala s Mišom i kako ne bi dolazilo do neprijatnih situacija. Vidoje je pak bio jako vezan za oca i voleo je da provodi vreme s njim, pa je češće od nje dolazio u Beograd. Ono što je Nikolinu posebno nerviralo je Mišin specifičan ukus za dekoraciju i uređenje doma, što se nikako nije uklapalo u voditeljkin stil, pa je svaki boravak u stanu na Vračaru za nju bio stresan. To je često zamerala i Vidoju, koji je po ovom pitanju bio na strani svog oca, od koga je nasledio talenat za umetnost, pa se i složio s njegovim protivljenjem da Nikolina uredi stan kako želi. Ni Grof ni Vidoje nisu dozvolili da se dira bilo šta od antikviteta, koje njih dvojica poseduju u ogromnom broju, a po čemu su nadaleko i poznati. Zato je nekretnina u Zagrebu bila urađena u potpunosti po njenom ukusu, koji više naginje ka modernističkom, pa se tu Vidoje uopšte nije mešao - priča izvor.

On navodi da je Pišekova bila neprijateljski raspoložena i prema Vidojevoj prvoj ženi, s kojom je on ostao u dobrim odnosima i nakon razvoda braka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Nikolina nije bila ni u kakvim odnosima s Lanom. Kada joj je Miša rekao da će i ona doći u stan da izjavi saučešće i da pomogne oko sahrane, odmah je napustila stan sa svojim ljubimcima i van njega je provela nekoliko sati, dok joj nisu javili da je Lana otišla - priča izvor i navodi da je čuo da su komšije videle Nikolinu to veče. Otišla je negde taksijem i nije se vratila.

Inače, mnogi su i potvrdili svoje mišljenje da Miša i Nikolina nisu u dobrim odnosima nakon što je on dao svoju prvu izjavu nakon Vidojeve smrti, kada ga je pomenuo samo kao sina i oca, a ne i kao supruga.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija