• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.05.2022

23:15

PEVAČICA SE LOMATALA NA AERODROMU! Jana stigla s tezge, pa se rapščupana jedva dogegala do auta!

Printscreen You Tube/paparazzo lov

Estrada

PEVAČICA SE LOMATALA NA AERODROMU! Jana stigla s tezge, pa se rapščupana jedva dogegala do auta!

Podeli vest

Pevači su se proteklog vikenda masovno vraćali s tezigi, a tom prilikom nisu baš izgledali reprezentativno

Među onima koji su se izgleda baš naradili, te su izgledali preumorno je pevačica Jana Todorović koja se sa svojom ekipom vratila s nastupa i na aerodormu "Nikola Tesla" jedva došla do svog automobila.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Sletela mamurna... Jana Todorović

Jana je raspoložena sletela na beogradski aerodrom, a kolega joj je nosio kofere. Međutim, do njihovog automobila bilo je nekoliko prepreka, a ekipa emisije "Paparcao lov" je sve snimila.

Pevačica je najpre udarila u automobil, ali se nije iznervirala već se nasmejala i mahnula ekipi emisije. A onda je još gore prošao njen kolega koji joj je nosio kofere.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Gledala kako joj prijatelj pada

Kako bi došli do svog automobila, Jana i njena ekipa su morali da se popnu uzbrdo, a to je teško palo njenom kolegi koji je pao unazad i pošteno se izubijao. Janu je to nasmejalo, a onda je povela računa da se i njoj to ne dogodi.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Jedva uspeli da se popnu... Jana sa svojom ekipom

Ona se uspešno popela do dautomobila i sela na zadnje sedište.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija