• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

12:41

NAJVEĆA IMENA MODNE SCENE NA 34. FASHION SELECTION-U  OD 15. DO 17. MAJA U Hajatu

promo

Estrada

NAJVEĆA IMENA MODNE SCENE NA 34. FASHION SELECTION-U OD 15. DO 17. MAJA U Hajatu

Podeli vest

Ovog proleća se Fashion Selection vraća u grad. Od 15. do 17. maja, u organizaciji modne agencije Select, u prelepom ambijentu Kristalne dvorane hotela Hajat Ridžensi svoje nove kolekcije predstaviće najveća imena naše dizajnerske scene Suzana Perić, Zvonko Marković i Irena Grahovac, kao i publici takođe dobro poznati kreatori Nemanja Pantelić, Danijela Božić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie.

34. Fashion Selection će 15. maja u 20h otvoriti Suzana Perić velikom revijom sa obećavajućom porukom Love Came Back. Heroine nove kolekcije Suzane Perić su doktorke i medicinske sestre, koje će u ovoj večeri neizmerne zahvalnosti za sve što su činile tokom pandemije virusa korona, skinuti bele mantile i ući u kreacije Suzane Perić.   

Foto: promo

Suzana Perić i Jelena Gavrlilović

Modna agencija Select se uvek trudila da podrži i mlade dizajnere, one koji tek prave prve korake i grade karijere, tako da će prve večeri svoje modele predstaviti Ema Jeremić, Dunja Pavlović, Ognjen Vitorović, Milena Maričić, Ičigo Dizajn Studio i Kristina Bartuš.

Fashion Selection je prepoznatljiv i po revijama za najmlađe i tinejdžere, pa će prvog dana kao uvertira biti održan i Kids&Teen Fashion Selection sa nekoliko dečjih i teen modnih revija.  

Foto: promo

Nebojša Grnčanski

Drugi dan Fashion Selectiona će biti poseban po mnogo čemu. Na reviji Zvonko Marković powered by ASUS umetnički senzibilitet dizajnera publiku će odvesti u grčku mitologiju i stvoriti bajku o otmici Evrope, najlepše devojke koju je oteo bog Zevs, uz pomoć Posejdona i Afrodite. Istog dana publici će se predstaviti i Nemanja Pantelić, modni dizajner i dugogodišnji stilista modne agencije Select sa kolekcijom Geo Flash, punom aktuelnih jarkih i svežih boja, Mirsada Bulić Čalaković, biser iz Novog Pazara, sa kolekcijom visoke mode inspirisane orijentalnim nasleđem, MB Contur sa vrlo intersantnom i modernom kolekcijom muških i ženskih trenerki i Danijela Božić sa kolekcijom elegantnih, sofisticiranih i ženstvenih haljina. Za dah ležernosti ovog dana pobrinuće se domaći brend Panter kolekcijom za žene, muškarce i decu.  

Foto: promo

Modeli Irene Grahovac

Kako je modna agencija Select jedina koja radi sa manekenima svih doba, od dece i tinejdžera, pa do žena i muškaraca u zrelim godinama, na Fashion Selectionu će biti održana revija Apsolutno fantastične, na kojoj će, prateći svetske trendove, prvi put u Srbiji, modele brenda Gorim Gorice Pejaković i Miroslava Stevanovića nositi žene modeli od 35 do 55 godina.

Poslednjeg dana Fashion Selectiona, 17. maja, uvek originalna Irena Grahovac prikazaće modele iz predjesenje kolekcije Contra za 2022. godinu. Da bi se malo podigla temperatura biće zadužena Danijela Labović sa svojim brendom kupaćih kostima Dach Swim, a tog dana publici će se predstaviti i Dragana Gleđa kolekcijom oslikanih košulja, ali i svojim slikama. Gordana Boškić prikazaće zanimljivu kolekciju svog brenda Miss Hoodie.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija