• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.05.2022

14:00

HRVATI ODUŠEVLJENI PROLASKOM KONSTRAKTE U FINALE! Ceo Balkan navija za Srbiju na Evroviziji!

Printscreen/Instagram

Estrada

HRVATI ODUŠEVLJENI PROLASKOM KONSTRAKTE U FINALE! Ceo Balkan navija za Srbiju na Evroviziji!

Podeli vest

Sinoćno proglašenje Konstrakte za finalistkinju Evrovizije bilo je uzbudljivo

Sinoćni nastup Ane Đurić Konstrakte u polufinalu "Evrovizije", sem u Srbiji, pomno se pratio širom bivše Jugoslavije.

Foto: Private

Konstrakta

Oduševljenje tokom izvođenja nakon nastupa, ali i trenutka kada se saznalo da je Konstrakta prošla u finale "Evrovizije" propratilo je navijanje od strane velikog broja Hrvata okupljenih u jednom zagrebačkom kafiću.

Kada su voditelji izgovorili da Srbija prolazi u finale, usledilo je glasno oduševljenje okupljenih, koji su svojim hukom, uspeli da zagluše čak i do kraja pojačan televizor.

Foto: printscreen

 

Trenutak euforije, zabeležio je mladić iz Zagreba, Ivan Magla, koji je video ustupio Instagram stranici Prijateljstvo BiH.SRB.HR.CG, gde su korisnici oduševljeno komentarisali snimak koji je u opisu imao sledeće reči "TA, nit koja nas veže"

Foto: printscreen

 

Podsetimo, hrvatski mediji su sinoć sa neskrivenim simpatijama pisali o našoij predstavnici.

Na njihovim portalima pišu kako je nastup "propraćen velikim aplauzom publike i uzvicima odobravanja", te su otvorili i ankete u kojima pitaju sve da li im se dopao Konstraktin nastup.

"Večernji list" prenosi kako je "opravdala titulu favorita", dok "Jutarnji" oduševljeno ističe činjenicu da se plasirala u finale. Portal net.hr piše: "Bravo, susedi! Konstrakta ušla u finale na radost celog Balkana!", a može se pronaći još čitav niz hrvatskih medija koji izveštavaju na sličan način o talentovanoj Srpkinji, te ističu da je numera "remek delo".

Konstrakta je večeras nastupila pod rednim brojem 3, a publika u areni je sve vreme tapšala i pevala sa njom u glas numeru "In Corpore Sano" i stihove: "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Konstraktu ćemo gledati i u finalnoj večeri, gde će pokušati da "Evroviziju" dovede u Srbiju nakon deceniju i po.

Foto: printscreen

 

Bilo je veselo i u Beogradu, gde su okupljeni u jednom vračarskom kafiću, odmah nakon Konstraktinog nastupa, proslavili to uz vatromet, koji se video na nebu iznad Beograda.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 1 godinu

Prosto me čudi kako niste napisali,ustaše,koljači,stoka....mislim....bilo bi u maniru Informera

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija