• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

14.05.2022

16:28

SKANDAL U TORINU! Učesnica prekršila strogo pravilo - ova susedna država neće učestvovati na Evroviziji?!

Printscreen You Tube

Estrada

SKANDAL U TORINU! Učesnica prekršila strogo pravilo - ova susedna država neće učestvovati na Evroviziji?!

Podeli vest

Javni servis se oglasio nakon što je Andrea Koevska bacila zastavu svoje zemlje u Torinu

Andrea Koevska, predstavnica Severne Makedonije na ovogodišnjoj Evroviziji, bacila je zastavu svoje zemlje, a o ovom skandalu bruje svi mediji.

Javni servis pomenute države se nakon skandala odmah oglasio i naveo da će "preduzeti disciplinske mere".

- MRT oštro osuđuje bacanje zastave naše zemlje prikazano tokom ceremonije otvarenja Evrovizije. Podsećamo da se u Severnoj Makedoniji bacanje zastave na pod smatra znakom nepoštovanja i da je kažnjivo zakonom. Javni servis ni na koji način ne stoji iza ovog skandaloznog ponašanja naše evrovizijske predstavnice, koja je tim gestom pokazala nepoštovanje nacionalnog simbola. MRT očekuje da se Andrea izvini građanima zbog takvog ponašanja, a razmatramo i mogućnost njenog povlačenja s Evrovizije - pisalo je u saopštenju pre nekoliko dana, dok je usledilo i Andreino izvinjenje.

Međutim, MRT se sada ponovo oglasio ovim povodom.

- Preduzećemo sve disciplinske mere kad se delegacija vrati iz Torina. Moguće je da nećemo učestvovati na "Evroviziji" 2023. godine, zbog negativnog publiciteta koji je uradio svoje - istakli su iz tamošnje državne televizije, prenosi Telegraf.rs

Podsetimo, incident se dogodio nakon što je pevačica na molbu fotografa odlučila da pozira bez zastavice koju je nosila u ruci. Kako joj u tom trenutku niko od članova njene delegacije na "Evroviziji" nije bio u blizini, Andrea Koevska je zastavu bacila na pod.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

to je problem . .a promena imena drzave po nalogu amerike .. nije . .ihihihi

Stockholm

pre 1 godinu

Hm,sad se oglasavate zato sto niste prosli u finale.Sto niste odmah ju vratili kuci pre polufinala?‍♀️?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija