• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.05.2022

21:55

ORGANIZATORI EVROVIZIJE IMALI VELIKI PEH! Duška Vučinić otkrila: Više smo očekivali od Italijana!

informer

Estrada

ORGANIZATORI EVROVIZIJE IMALI VELIKI PEH! Duška Vučinić otkrila: Više smo očekivali od Italijana!

Podeli vest

Takmičenje za pesmu Evrovizije održava se po 66. put, a čak i posle toliko vremena dešavaju s epropsuti u organizaciji

Duška Vučinić koja već decenijama  komentariše manifestaciju, i ovofga puta to čini i sada je otkrila kakvo mišljanje ima o Italijanima kao organizatorima.

Foto: printscreen instagram/duskavucinic

Iskritikovala Italijane... Duška Vučinić

Ona se nakon polufinala uključila u "Beogradsku hroniku" i tom prilikom je prokomentarisala organizaciju ovogodišnjeg festivala u Torinu.

- Mnogo više smo očekivali od Italije kao domaćina, od Italije kao zemlje dobrog ukusa, odličnog dizajna... Jeste da su imali taj peh sa kinetičkim Suncem, jeste da ta scenografija nije izgledala onako kako su zamišljali nego smo morali u hodu do da menjamo mi kao učesnici, i oni kao organizatori, ali sadržaj mi se čini da je mogao da bude malo bolji. Ne pričamo o pesmama - poručila je Duška iz Italije.

- Kritikovala sam ovih dana organozaciju, ali neću više. Večeras mora da nam bude lepo- rekla je Duška večeras u programu uživo.

A naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta dobro se snašla i svoj nastup izvela je bešprekorno u polufinalu, dok večeras nastupa 24.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija