• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

15.05.2022

08:47

NAŠA KONSTRAKTA JE SVAKAKO OSTAVILA NAJVEĆI TRAG! Sara Jo od ljute rivalke do velike podrške našoj predstavnici

pritscreen

Estrada

NAŠA KONSTRAKTA JE SVAKAKO OSTAVILA NAJVEĆI TRAG! Sara Jo od ljute rivalke do velike podrške našoj predstavnici

Podeli vest

Pevačica Sara Jo bila je ljuta rivalka Konstrakti na Beoviziji, sada je pokazala da je sve ostavila sa strave i dala je veliku podršku našoj predstavnici

Ana Đurić poznatija kao Konstrakta osvojila je peto mesto na Evroviziji, svi pričaju o navodnom nepravednom glasanju stručnog žirija, koji je našoj predstavnici dao ček 23 nule i na taj način uticao na njen plasman.

Ipak, mnogi pamte i situaciju na "Beoviziji 2022", kada je Konstrakrta kao potpuni autsajder pobedila Saru Jo, čija pesma "Muškarčina", je tada važila za apsolutnog favorita.Nekada ljute rivalke na nacionalnom izboru za pesmu "Evrovizije", sada su jedna drugoj najveća podrška, pa se tako Sara Jo, odmah oglasila na svom Tviter nalogu, nakon što je završeno prestižno takmičenje u Torinu.

- Naša Konstrakta je svakako ostavila najveći trag. Pričaće se još dugo kako im je umetnica svima pomrsila konce. Bravo - napisala je Sara na svom Tviter nalogu.

Konstrakta je takođe dobila prestižnu nagradu za najbolji performans na "Evroviziji". Nju su podržale Marija Šerifović, kao i Končita Vurts, koja je odnela pobedu na "Evroviziji" 2014. godine.Čak je i voditelj Mika, u jednom trenutku uživo u programu pokazao svoje simpatije prema našoj predstavnici, tako što je otpevao deo njene pesme i imitirao deo njene koreografije.

Konstrakti su kladionice predviđale 6. mesto.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija