• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.05.2022

08:07

BRAT I JA SMO MOGLI DA SE UGUŠIMO Jovana Jeremić ispričala kako se spasila iz hladnjače!

Printscreen/Instagram

Estrada

BRAT I JA SMO MOGLI DA SE UGUŠIMO Jovana Jeremić ispričala kako se spasila iz hladnjače!

Podeli vest

Brzom reakcijom uspela da je da kupi vreme i izvuče se sa bratom bez ikakvih problema.

Da je rođena drugačija, Jovana Jeremić oduvek je isticala, a sada se voditeljka prisetila situacije kada je bratu i sebi spasila život.

- Moj brat i ja smo se tokom igre zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače... Moj tata i stric su tu vitirinu izneli jer su morali da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile - prepričavala je Jovana traumatičnu situaciju.

Foto: Instagram/printscreen

Jovana Jeremić

- Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko 5 godina. Zamislite koliko sam ja tada, sa pet godina, bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. Na taj način smo preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom - ispričala je voditeljka i otkrila kako su se spasili:

 - On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam ja rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana - zaključila je ona u emisiji „Balkan info“.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija