• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!/Informer/D.S.

17.05.2022

12:45

BEZ ŠABANA SMO KAO BROD BEZ KORMILARA Goca Šaulić priznala kako podnosi gubitak supruga

Estrada

BEZ ŠABANA SMO KAO BROD BEZ KORMILARA Goca Šaulić priznala kako podnosi gubitak supruga

Podeli vest

Udovica ne krije da joj je bez Šabanovog prisustva jako teško.

Prošlo je tri godine otkako nas je kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, napustio, a da će uspomena na njega živeti večno potvrdila je i njegova udovica Goca.

Ona je za Alo! progovorila o životu sa Šabanom, ceni njegove popularnosti, ali i životu nakon njegove smrti.

Foto: Promo

Zbog Šabanove popularnosti naš život je oduvek bio transparentan, čak i više nego što smo mi to hteli, kod nas nema nikakvih tajni, naša porodica je to što jeste, četverac bez kormilara ali mi idemo dalje - rekla je najpre Goca, pa otkrila da joj se Šaban javlja u snovima.

- Često sanjam svog pokojnog supruga Šabana, ali to su sada neke intimne stvari koje ne bih volela da delim sa javnošću. Svako ko je nekoga izgubio ima tako neku noć kad mu se pojave svi ti ljudi koji su obeležili njegov život a Šaban i ja smo bili 40 godina zajedno i to je potpuno normalno - objasnila je ona,pa istakla koliko žali zbog toga što pevač nije stigo da upozna praunuku.

Foto: Promo

Goca i Šaban

- Naš unuk Luka je dobio ćerku, žao mi je što Šaban nije dočekao da vidi svoju praunuku , ali kao da jeste jer ja je volim i za njega i za mene . Ona je jedna preslatka devojčica, liči i na mamu i na tatu, uskoro puni godinu dana i jako smo srećni zbog toga. Inače ona nije zahtevna, skoro je prohodala i pre nekoliko dana su stigli u Srbiju jer žive u Holandiji gde Luka igra fudbal. Radosti neke u životu idu, jer posle tuge dolazi nešto lepo -  zaključila je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senka

pre 1 godinu

Svasta? Zar niste pisali da je nasla 'decka', i to prijatelja Sabanovog??

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija