• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer

17.05.2022

16:56

KOMŠIJE NISU HTELE DA JOJ KAŽU "DOBAR DAN"! Pevačica otkriva koliko joj je teško bilo kada se doselila u Beograd!

Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Estrada

KOMŠIJE NISU HTELE DA JOJ KAŽU "DOBAR DAN"! Pevačica otkriva koliko joj je teško bilo kada se doselila u Beograd!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da joj je bilo jako teško da se prilagodi životu u Beogradu, pa se prisetila i svog rodnog Novog Sada

Pevačica Nataša Bekvalac je rođena u Novom Sadu. Veoma je vezana za svoj rodni grad i često ga pominje, a iako je zvezda svetskog kalibra, vodi jedan sasvim uobičajeni život.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Nataša Bekvalac

Ona već godinama živi u Beogradu, priznaje da joj dosta toga nedostaje, jer se srpska prestoniča po mnogo čemu razlikuje od Novog Sada. Oduvek je pevačica važila za kulturnu i dobro vaspitanu osobu, još otkako se pojavila na estradnoj sceni, na čemu je beskrajno zahvalna svojim roditeljima.

- Čini mi se da je Novi Sad sačuvao u meni ono najlepše, ono čime se Beograđani danas oduševljavaju, a meni je to prosto urođeno. Prvo, dobro vaspitanje od strane roditelja, koji su usadili najlepše osobine koju svaki čovek treba da ima, a to su ljubav i stabilnost. Drugo, ponavljam ono što Beograđani stalno kažu: "Bože, kako je ona vaspitana", a to je da znaš da kažeš "Dobar dan" i "doviđenja", da pitaš "Kako si?". Beograd kao veliki grad je malo izgubio malo taj šlif, malo je izgubio međuljudske odnose, pa slobodno mogu da kažem i komšijske odnose - rekla je Nataša i ispričala kako se snalazila kada se tek preselila u Beograd.

Foto: Youtube printscreeen

Nataša Bekvalac

- Kad sam se doselila, bila sam jako tužna jedno vreme jer nisam mogla da se prilagodim uopšte, iako sam 10 godina pre toga putovala, ali jedno je putovati, a drugo živeti. Kada sam se uselila u svoju zgradu, dešavalo mi se da prođem i niko mi se ne javlja. Onda sam iz bunta veštački počela da izgovaram "Dobar dan" i i dalje mi se niko nije javljao... A onda sam postala smešna komšijama i kasnije, čim me vide, bude: "Dobar dan, komšinice". Uvek postoji način da dođeš do ljudi - smatra pevačica.

- Postoji ljubav bez interesa i bez ikakvog razloga. Verujte, nekad je čak i veštački izazovite, jer svako od nas je u principu samo čovek i svi smo dobri, samo nekad to zaboravimo i na to treba podsetiti - poručila je Nataša Bekvalac.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija