• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2022

14:10

ZADNJICA POSRED LEĐA! Tamara Đurić šokirala fanove NOVOM GUZOM, implant ne stoji na svom mestu!?

Informer

Estrada

ZADNJICA POSRED LEĐA! Tamara Đurić šokirala fanove NOVOM GUZOM, implant ne stoji na svom mestu!?

Podeli vest

Tamara Đurić je najnovijom objavom iznenadila fanove, jer je objavila fotku na kojoj izgleda potpuno neprirodno. Neki su ubeđeni da je u pitanju loš fotošop, drugi da je u pitanju loš implant, ali ono oko čega se većina slaže je to da njena zadnjica ne izgleda srazmerno njenom telu.

Tamara Đurić ne krije da je pristalica estetskih zahvata ako to znači da će se neko osećati lepše, a i sama je već radila nekoliko operacija.

Korišćenje silikona, hijalurona i akva filera joj nije strano, ali je jednom prilikom bila i životno ugrožena kada joj se izlio implant koji je bio postavljen u cilju uvećanja zadnjice.

 

 

Tamara je, nakon što je najgori deo prošao, poručila svima da se ne igraju sa životom i da ništa nije važnije od zdravlja, ali ipak, to je nije sprečilo da ponovo uveća zadnjicu. 

Međutim, ovaj put je prema mišljenju mnogih zaista preterala, a najnovija fotka potvrđuje da joj pozadina izgleda potpuno veštački, neprirodno i preveliko na njenu krhku konstituciju.

"Šta se desilo sa du*etom?", "Izneverovah sama sebi, da li je moguće da te pratim? Fuj, fuj, fuj", "Jao, na šta ovo liči, ja sam se uplašila! I na šta će da liči sa 50 god?" - bili su samo neki od komentara.

Kako se vama čini Tamarina figura na ovoj fotografiji pogledate i procenite sami, ali čini se da njeni pratioci nisu oduševljeni.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

NOGICE KO GRISINE A TELO KAO TUĐE. GROZNO NEPRIRODNO. FUJ!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija