• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

19.05.2022

17:42

PEVAČICA SE OGLASILA NAKON VESTI DA JE SMUVALA CECINOG BIVŠEG! Uhvaćena u provodu sa Bogdanom Srejovićem, a evo šta je sada rekla!

printscreen

Estrada

PEVAČICA SE OGLASILA NAKON VESTI DA JE SMUVALA CECINOG BIVŠEG! Uhvaćena u provodu sa Bogdanom Srejovićem, a evo šta je sada rekla!

Podeli vest

Bivši dečko Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, uhvaćen je u društvu pevačice i bivše zadrugarke

Sandra Čaprić aktivna je na društvenim mrežama, a na svom Instagram storiju objavila je zajedničku fotku sa biznismenom Bogdanom Srejovićem.

Javnost je odmah pomislila da Bogdan posle Cece ljubi Čaprićku, a ona se sada oglasila za Informer.rs i otkrila šta je istina.

Foto: Printscreen/Instagram

Sandra Čaprić i Bodan Srejović

- Mi smo samo drugari, družimo se - rekla je Sandra Čaprić za Informer.rs

Podsetimo Bogdan je bio u ljubavi sa folk divom Cecom Ražnatović, a nakon godinu dana ljubavi stavili su tačku na svoju vezu.

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - rekla je Ceca tada.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija