• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2022

20:55

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O DEČKU NEMANJI GUDELJI!

Informer

Estrada

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O DEČKU NEMANJI GUDELJI!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović progovorila je o svojim osećanjima, nastupima, ali i svom dečku Nemanji Gudelj

Folk zvezda Anastasija Ražnatović došla je na reviju Biljane Tipsarević u fantastičnom izdanju, ali je delovala umormo i nervozno.

Foto: Informer

Anastasija Ražnatović

- Samo mi se spava. Nisam spavala u proklih 48 sati ni 6 sati.

Pretpostavili smo da je to zbog drame koja joj se desila na aerodromu, kada joj se kofer izfubio, pa smo je upitali da li su njene stvari pronađene.

- Mislim da jeste. Pošto sam putovala sasmo ja jedan dan, u koferu su bile stvari od juče i neke stvari koje sam kupila i to je to, ali drago mi je da se pronašao i da je sve okej.

Anastasija je priznala da je sinoćni nastup bio najbolji do sada, ali da se još uvek nije navikla da pripreme i tempo rada.

- Nisam se još navikla, ali navići ću se, kao i svi ostali. Najteže mi pada nespavanje, pogotovo kada su neki letovi sa presedanjem, to me baš iscrpi. Naravno, umori me i sam nastup, juče sam bila gola voda kad sam završila, jer je baš vruće i dosta plešemo i plesači i ja, pa još i pevamo, tako da to jeste iscrpljujuće.

Pevačica je progovorila i o svojoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Godeljom:

- Sve je super, sve nam dobro ide. 

Koju publiku više voli, domaću ili inostranu, kako teku pripreme za prvi nastup sa majkom, kao i sa kim je to snimila duet, možete saznati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dokle vise

pre 1 godinu

"... ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O DEČKU NEMANJI GUDELJI! ...". Opet velika, bold slova, sa uzvicnikom na kraju. Da li su osobe, koje pisu, koje objavljuju tekstove, uopste pohadjali neke skole, kada je u pitanju pravopis. Hej. Ovo je ipak "neki" medij, kakav god da jeste. Zabranjujete nama, komentatorima, cenzurisete, jednostavno, koji vam se komentar ne svidi, vi ga ne objavite, ako vas kritikuje i stavlja bas ozbiljne zamerke, kao sto je ovaj. Drugo: Mnogo je bitno sto se Cwecinoj cerki zagubio prtljag. Pa meni se izgubio zauvek prtljag, sa kojim sam krenuo iz Njujorka za Srbiju. preko Svajcarske. Nikada ga nisu nasli, a nisam trazio odstetu. Pa sta. Ko radi taj gresi, ko ne radi, nema sanse da pogresi, sto se ne odnosi na pisce ovakvih tekstova. Jasno je da naslovi, sto bombasticniji, treba da privuku paznju citalaca, ali ovakvi naslovi, sadrzaj, bas je bljak. Eeee Cecinoj cerki se zagubio prtljak. Znate koliko je to bitno za Srbiju i njene gradjane, za standard naroda u srbiji. Prepuni ste ovakvih drtotina. Pisite o pozitivnim stvarima, o napretku, o mladim uspesnim djacima, studentima,... to je buducnost Srbije. Takvim tekstovima cete privici svaciju paznje, a ne samo zaludnih.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija