• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer/D. I.

23.05.2022

13:06

RASKINULI SMO JER SMO IMALI DRUGAČIJE PLANOVE! Barbara konačno otkrila šta je prethodilo prekidu veridbe s Darkom Lazićem!

printscreen

Estrada

RASKINULI SMO JER SMO IMALI DRUGAČIJE PLANOVE! Barbara konačno otkrila šta je prethodilo prekidu veridbe s Darkom Lazićem!

Podeli vest

Pevačica Barbara Bobak u žižu interesovanja dospela je tokom veze sa Darkom Lazićem, koja nije dugo trajala i sada se svi pitaju šta je bio razlog prekida

Bivša verenica Darka Lazića sada je otkrila razloge za raskid, a pre toga prokomentarisala je glasine da ga je tim prekidom veze uništila.

Foto: Printscreen

Priznala zbog čega je ostavila Darka... Barbara Bobak

Da li te pogađaju komentari da si ti uništila Darka Lazića?

- Pa meni se ne čini da je Darko uništen, naprotiv.

Tokom tvoje i Darkove veze često su letele otrovne strelice između tebe i Marine, njegove bivše?

- Ja nikoga nikada nisam prva dirala, niti provocirala, ali takav sam tip da kada me neko čačne, umem da odgovorim i ne dam na sebe. Iako odajem utisak svađalice, nisam takva. U osnovnoj školi su me iz nepoznatog razloga šikanirali, i tada sam odlučila i naučila da se zauzmem za sebe i da odgovorim.

Da li s ove distance misliš da je tvoja i Darkova veza bila toksična?

- Vreme će pokazati, ali definitivno nije bila zdrava. Ne znam da li je na naš odnos uticao i pritisak javnosti... Treba mi još vremena da sve složim na svoje mesto.

Foto: Insajder

Narkotici su uticali na njihovu vezu... Darko i Barbara

Mnogi smatraju da si vezu s Darkom iskoristila za lični marketing, da li te to pogađa?

- Iskreno, smetalo mi je i bolelo to što sam isključivo nosila epitet Darkove devojke. On može da vam potvrdi da sam maksimalno izbegavala da se pojavljujem s njim, i ako pogledate malo bolje, videćete koliko sam u svemu tome bila izgubljena.

Jednom si izjavila da ti Darkov stil života, dovođenje u vezu s narkoticima, alkoholom i saobraćajnim prekršajima nisu smetali?

- Ja sam znala s kim ulazim u vezu, ali nisam znala da će to uticati na naš odnos, zbog čega sam i morala da prekinem vezu. Ljubav je počela da se gasi jer sam shvatila da imamo različite poglede na svet, različite planove... Dosta toga se nakupilo, pa je raskid bio najbolje rešenje.

Pre Darka pevala za 50 evra

Kažu i da ti je cena nastupa skočila zbog veze s Darkom?

- Ja sam pevala i za 50, i za 100, i za 500 evra, i za džabe i za bakšiš. Moja cena nije skočila zbog veze s Darkom, već zato što sam snimala pesme, obrade koje imaju milionske preglede, počela sam da sarađujem s novim menadžmentom, tako da moja veza s Darkom nema veze s mojom cenom. Odnos s njim mi je doneo jedino medijsku pažnju koja mi nije ni prijala, čak me je i sputavala.

Da li si pokušavala da ga promeniš?

- Ja nisam ušla u vezu s njim da bih ga menjala, nisam ja Kosovka devojka, ne mogu ja nikog iz blata da vadim. I sama volim da popijem kada izađem, da se zabavljam, tako da je meni i trebao neko sa sličnim temperamentom da me razume i da može da me prati.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija