• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

24.05.2022

11:10

POLOMIO JE DVA REBRA, IMAO JE OZBILJNE POVREDE! Pevač progovorio o stanju Igora Starovića koji je preminuo prošle nedelje!

Youtube printscreeen

Estrada

POLOMIO JE DVA REBRA, IMAO JE OZBILJNE POVREDE! Pevač progovorio o stanju Igora Starovića koji je preminuo prošle nedelje!

Podeli vest

Igor Starović, pevač grupe "Divlji kesten" preminuo je prošle nedelje, a brojni njegovi prijatelji bili su u neverici

O njemu su proteklih dana mnogi govorili, a među onima koji su imali anegdote s Igorom je i denser Ivan Gavrilović koji je sada ispričao da je Starović jednom prilikom doživeo ozbiljnu nezgodu kada je tokom nastupa propao kroz binu:

Foto: printscreen instagram/ivangavrilovicofficial

Ivan Gavrilović se prisetio druženja sa Igorom Starovićem

- Često smo zajedno nastupali po diskotekama, putovali, bili smo veliki prijatelji. Nikad neću zaboraviti taj njegov peh kad je propao kroz binu. Toliko sam ga zezao tada, a nije uopšte bilo naivno jer je tom prilikom pri padu polomio dva rebra i završio na VMA, išao sam da ga posetim. Imao je ozbiljne povrede, ležao je nepomično, ali smo sve okrenuli na šalu i godinama bismo se tome smejali kad god se sretnemo - priseća se Ivan, pa otkriva kako se još više smejao kada je pored Igora u sobi prilikom posete zatekao i zajedničkog prijatelja Kneza, koji je imao još neobičniju nezgodu:

Foto: printscreen

Igor Starović

- U tom trenutku, kad sam posetio Igora, u sobi do njegove ležao je Knez. Ušao sam da vidim šta je s njim. Ležao je zbog preloma ruke. Autom je udario u Roma koji je vozio zaprežna kola.

Ivan je priznao da je bilo situacija i u kojima su njega ismevali.

- Nikad neću zaboraviti neke naše susrete. Bio sam u Australiji i dobijem poziv za Pariz i prihvatim tezgu. Kad sam stigao u Pariz, ljudi su se okretali i smejali mi se, ja u ful zimskoj garderobi, kao pao s Marsa, a tamo je uveliko bilo proleće. Tad me Igor nagovorio da idemo do Ajfelovog tornja, a meni je na svu bruku i sramotu pozlilo. Nisam mogao da hodam uopšte, pa mi je rekao: "Kakav toranj kakvi bakrači, ti si samo za krevet." Kao sada da ga slušam, govorio mi je Igor, stvarno ću ga se sećati po najlepšim uspomenama. On je bio divan čovek, tuga je velika što smo izgubili takvu gromadu - zaključio je on.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija