• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.05.2022

12:49

KONSTRAKTA JE JEDINA U 100 GODINA KOJA JE USPELA U OVOME! Organizatori Evrovizije izneli neverovatan podatak o našoj predstavnici!

Marko Đoković

Estrada

KONSTRAKTA JE JEDINA U 100 GODINA KOJA JE USPELA U OVOME! Organizatori Evrovizije izneli neverovatan podatak o našoj predstavnici!

Podeli vest

Srpska predstavnica na nedavno završenoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, jedinstvena je ne samo po svojoj pesmi i nastupu, već i po nekim drugim zanimljivostima

O njoj danima bruje svi na društvenim mrežama, a ono što je interesantno je da je Konstraktra ušla u istoriju Evrovizije po još jednom kuriozitetu. 

Foto: Prntscreen

Ušla u istoriju... Ana Đurić Konstrakta

Naime, Konstrakta je jedini ženski solo izvođač stariji od 40 godina koji je na "Evroviziji" dospeo u prvih pet u finalu u ovom veku. Autorka pesme "In Corpore Sano" ima 43 godine.

Na društvenim mrežama fanovi Evrovizije uveliko ističu ovaj podatak, a Konstrakta je na ovaj način pokazala da na ovom festivalu ima mesta i za izvođače koji nisu u dvadesetim ili tridesetim.

- Pokazala je da su godine samo broj", "Jedina je to uspela u ovom veku", "Možda nije pobedila, al' kao da jeste", neki su od komenetara.

Članica grupe "Zemlja gruva" od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Konstrakta je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" odgovorila:

Foto: Marko Đoković

Konstrakta jedinstvena u svemu

- Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate.

Ana je progovorila i o muzičkom ukusu ćerke Lene i sina Nikole:

- Ne mislim da je to nešto što može da se nametne ili nauči. Puštam ih da sami biraju. Suprug i ja slušamo nešto svoje, oni to čuju... Nikola je besomučno slušao hip-hop, sad je prešao na metal, sutra će ne znam gde... Sami biraju i mislim da je tako najbolje, to nije stvar koja može da se nametne - istakla je tom prilikom umetnica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija