• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

24.05.2022

21:24

BRZO PREBOLEO BARBARU! Lazić uhvaćen sa ovom influenserkom, zajedno se provodili u Šapcu!

Insajder

Estrada

BRZO PREBOLEO BARBARU! Lazić uhvaćen sa ovom influenserkom, zajedno se provodili u Šapcu!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić sinoć je uhvaćen u društvu influencerke Milice Đukanović, a evo da li je nova ljubav na pomolu

Pevač Darko Lazić imao je poprilično buran ljubavni život u poslednih mesec dana, ali on ne namerava da se zadrži na tome. Iako su ga povezivali sa pojedinim pevačicama i starletama, Darku se, ipak, svidela influencerka.

Foto: ATA Images

Darko Lazić

Folker je sada bacio oko na Milicu Đukanović o kojoj se nedavno pisalo i to jer je drastično smršala nakon što ju je verenik ostavio. Ona je imala čak 135 kilograma, a sada je došla do 65 kilograma. Darko i Milica su se, kako tvrde domaći mediji, upoznali u Šapcu u jednom lokalu kod zajedničkih prijatelja i ona mu je već pri prvom susretu zapala za oko.

-Videlo se da su varnice sevnule između njih dvoje. Lazić je non-stop gledao i prijalo mu je njeno društvo. Razgovarali su i delovalo je da tu ima nešto više od poznanstva. Najbolje oni da kažu - poručuje izvor "Kurira" koji je bio na licu mesta. Međutim, Lazićev telefon nije bio dostupan. Sa druge strane, Đukanovićeva se javila, ali negira da među njima ima prisnog odnosa.

Foto: Informer

Milica Đukanović

- Ja sam u Šabac došla kod moje prijateljice i izašla sa društvom. To veče sam njega i upoznala. Čak nisam ni komunicirala sa njim. Sad prvi put čujem, iskreno. Pružio mi je ruku predstavio se i to je sve. Nisam ni dve reči progovorila sa njim. Ja sam njega zapratila na Instagramu, ali on mene nije. Mada mislim da ja njega pratim odavno. Poštujem ga i cenim, nikad u životu ne bih rekla nešto što nije - objasnila je ona.

Otkako je raskinuo sa Barbarom Bobak, pevač se trudi na sve načine da ljubavni život sačuva od očiju javnosti. Kao iz filma "Sekula i njegove žene"- dečko iz Brestača nije imao sreće u ljubavi: dame bi se "zadržale tek da rode dete, a onda gotovo beže iz života u koji su zalutale".

Foto: Instagram/printscreen

Darko Lazić

Đukanovićeva takođe nije imala mnogo sreće u ljubavi. Nju je verenik ostavio mesec dana pred svadbu, kada joj je rekao da je više ne voli. Jedan od razloga, kako joj je rekao, bio je taj što se ugojila. Milica je u tom trenutku čvrsto rešila da se promeni. Okidač je bio ljubavni poraz, a motiv da bude zdrava i srećna. I Lazić je imao problem sa kilažom, pa je operisao želudac kako bi izgledao fit. Nema sumnje da imaju dosta zajedničkih tema, a skidanje kilograma je jedna od njih.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija