• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

25.05.2022

12:14

SVI DETALJI GALA ROĐENDANSKOG SLAVLJA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Cecina ćerka potrošila 10.000 evra na proslavu - vrtoglavu cifru dala na tortu?!

printscreen/pixabay

Estrada

SVI DETALJI GALA ROĐENDANSKOG SLAVLJA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Cecina ćerka potrošila 10.000 evra na proslavu - vrtoglavu cifru dala na tortu?!

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović danas proslavlja rođendan, a tim povodom organizovala je gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu

Anastasija Ražnatović je na žurku pozvala porodicu, prijatelje, kolege, ali i dečka Nemanju Gudelja koji je zbog toga došao iz Španije.

Foto: printscreen instagram

Anastasija Ražnatović sa porodicom i dečkom dočekala rođendan

Kako prenose mediji, Anastasija je za veliki događaj dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra.

Kako se dalje navodi, zbog toga je odlučila da sama finansira rođendan, ali i da sama sve organizuje, počevši od dekoracije, do izbora hrane, pića, torte i drugih detalja. Torta će biti na nekoliko nivoa i navnodno košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pevati, za koji je iskeširala navodno približno dve hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet...

Foto: printscreen

Nemanja Gudelj došao na rođendan Anastasije Ražnatović

- Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte - rekao je izvor i dodao da će i Nemanja doći na rođendan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija