• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

25.05.2022

16:25

ŽELJKO MITROVIĆ IZGUBIO GITARU! Nudi ogroman novac za nju! "Ako je kod tebe, javi se! DOBRO ĆU PLATITI" (VIDEO)

ATA Images

Estrada

ŽELJKO MITROVIĆ IZGUBIO GITARU! Nudi ogroman novac za nju! "Ako je kod tebe, javi se! DOBRO ĆU PLATITI" (VIDEO)

Podeli vest

Čelnik "Pinka" Željko Mitrović spojio je svoje dve velike ljubavi na jednom mestu. On je na sajmu tehnike predstavio svoje izume, nakon čega je usledila luda žurka uz Di-džeja Žeksa

Ovogodišnji 64. Međunarodni sajam tehnike održava se pod sloganom "Inovacije pred vašim očima", a Željko Mitrović predstavljao je Pinkov istraživačko-razvojni centar (PRDC).

Foto: ATA Images

Željko Mitrović

Ovde je predstavljeno 60 posto našeg programa. Ostale stvari se vode kao poslovna tajna. Imamo ovde "princezu neba", "flying car" (leteći auto)... Letelica može nositi bilo koji teret. To će biti komercijalno, realna letelica za prevoz ljudi. Voleo bih da dajemo ljudima da sami probaju kako radi - rekao nam je Željko Mitrović.

- Srećan sam što srpska publika može da vidi ovo konačno - dodao je Mitrović.

Foto: ATA Images

Željko Mitrović

Željko je spojio dve velike ljubavi muziku i nauku, a mi smo ga pitali da li se seća kako je izgledalo prvi put kada je kupio gitaru?

- Kako se ne bih sećao, svoju prvu gitaru nisam kupio ja, već mi je kupio moj otac. Bio sam jako srećan i to je verovatno jedan od moj najsrećnijih trenutaka u životu. To je bio "Squier Jazz bas" bele boje. Negde sam je za ovih x decenija izgubio, i voleo bih kada bi mi se javio vlasnik te gitare, otkupio bih je i dobro bih je platio - govori Mitrović.

Foto: ATA Images

Željko Mitrović

 Željko nije krio da se njegovoj supruzi Milica Mitrović uopšte ne sviđa muzika koju on stvara.

- Njoj se to uopšte ne sviđa, pošto je moj ukus ipak malo okrenut ka fjužnu, ka džez-roku. Moje okruženje preferira pop muziku, što ja apsolutno podržavam, ja sam neko ko između ostalog voli pop rok često da sluša. Ja sam nekako ceo svoj život, pokušavao da budem alternativan. Ja sam osnivač grupe "Oktobar 1964", i tada je bilo nerazumevanja, iako je to bila pop verzija ljudi nisu mogli da prihvate da ima tragova rok muzike - završava Di-džej Žex za naš portal. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija