• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

25.05.2022

16:35

ONO ŠTO ON RADI... Ljupka Stević otkrila šta misli o vezi generala Simića i Sandre Čaprić!

Insajder

Estrada

ONO ŠTO ON RADI... Ljupka Stević otkrila šta misli o vezi generala Simića i Sandre Čaprić!

Podeli vest

Ljupka Stević je okončala svoju vezu sa oženjenim generalom Simićem koji je bio njena velika ljubav, a prema najnovijim glasinama, njen bivši dečko je sada u vezi sa koleginicom, Sandrom Čaprić.

Glasine da je general Dragiša Simić svoju dugogodišnju partnerku Ljupku Stević, sa kojom je na skandalozan način završio ljubavnu vezu, zamenio njenom koleginicom počele su pre mesec dana, kada mu je na privatnom veselju, povodom rođendana njegovog unuka, pevala pevačica, bivša učesnica "Zadruge" Sandra Čaprić.

Foto: Foto: Marko Đoković

Ona je tada za Pink.rs objasnila da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, međutim tokom njene svađe sa bivšom cimerkom iz rijalitija Olgom Margitić saznalo se da su, navodno, Sandra i Simić imali aferu, o kojoj se general, navodno, lično poverio Olgi.

Glasine je dodatno podgrejala Sandra, koja je svojoj ljutoj rivalki poručila da se ne kači sa njom jer "ne zna ko stoji iza nje", a ovim povodom je ekipa gorepomenutog portala kontaktirala Ljupku, kako bi čuli ima li saznanja o navodnoj romansi svog bivšeg dragog i mlađe koleginice iz Ivanjice.

Foto: printscreen

Ljupka Stević i general Simić

- U svom poslednjem intervjuu koji sam dala za medije jasno sam rekla i stavila tačku na tu priču vezanu za Simića i moj odnos sa njim, koja uvek interesuje medije i proteže se na neki način vezano za moje komentarisanje iste. Ponoviću još jednom - ja sam na svoj odnos sa Simićem davno stavila tačku. Niti komentarišem njegove postupke, ni ono šta on radi, niti me interesuje. Ne želim da se dovodim u rijaliti priču, to apsolutno nije moj nivo. Bavim se svojom karijerom i svojim životom - poručila je Ljupka.

Podsetimo, kada su objavljeni zajednički snimci Simića i Čaprićeve, ona je objasnila da izmešu njih nema ničega.

- On je super sa mnom, znamo se sa dosta slavlja. Ćerka je njegova pravila rođendan svom sinu... Došla sam, bio je tu i Saša Kapor, Nikolina Kovač, još neki pevači. Bogami, lepo je čašćavao, bio je odličan bakšiš - pohvalila se Sandra, a na pitanje da li će joj se koleginica Ljupka, Simketova bivša, naljutiti kada bude videla ove fotografije, rekla je:

- Taman posla, bože sačuvaj. Ja im želim svu sreću sveta, mogu i kuma da im budem. Udvaranje i to, nema ništa od toga, to ništa ne postoji - zaključila je Sandra za gorepomenuti portal.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija