• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

29.05.2022

10:48

NEKADA JE ZARIO I PALIO REGION, SADA PEVA ZA 50 EVRA! Sejo Kalač načisto propao zbog alkohola

Estrada

NEKADA JE ZARIO I PALIO REGION, SADA PEVA ZA 50 EVRA! Sejo Kalač načisto propao zbog alkohola

Podeli vest

Nekada je bio jedan od najpopularnijih pevača sa naših prostora, ali ga je alkohol načisto upropastio, prijatelj Seja Kalača otkrio da sada peva za 50 evra i da ne može bez pića ni dan

Sejo Kalač nekada je bio izuzetno popularan pevač, a sada je, kako kažu naši izvori bliski ovom folkeru, doživeo sunovrat.Nekada su ga volele sve generacije, svojevremeno je završio i u hit filmu "Džet-set", u kojem je bio predstavljen kao goveče, a danas od te slave nisu ostali ni tragovi, za šta je sam kriv. Odao se alkoholu, upropastio karijeru, pa sad zapeva uglavnom u jednoj maloj kafani u Kninu, i to za honorar od 50 evra. Zapravo, taj novac dobije ukoliko ga prethodno ne popije.

Foto: printscreen blic tv

Pevač se proslavio pesmama "Ala, ala", "Da li si me volela ili nisi" i "Kafanska pevačica", a poslednjih nekoliko godina retko šta se moglo čuti o njemu. Iako se njegove pesme i dalje pevaju na veseljima, on već, kako tvrde izvori, godinama vodi tešku bitku sa alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega.

Poslednje informacije koje su se pojavile o njemu u javnosti bile su one od pre dve godine, kada se pisalo da ga je hrvatska policija uhvatila za volanom s nekoliko promila alkohola u krvi. Navodno, automobil nije bio njegov, već njegovog brata. Tom prilikom Seji je oduzeta vozačka dozvola, a jedno vreme je proveo i u pritvoru u Hrvatskoj. Iako je bio na lečenju od bolesti zavisnosti, brzo se vratio poroku.

Foto: printscreen blic tv

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog pevaču, on živi u Hrvatskoj, a njegova zavisnost od alkohola je počela kada ga je ostavila žena zbog koje se razveo od prve supruge.

- U jeku popularnosti, kada je žario i palio regionom, upoznao je jednu devojku iz Slovenije, za kojom je načisto odlepio. Zbog nje je ostavio i suprugu, s kojom ima dvoje dece. S tom ženom je sve bilo super dok karijera nije počela da mu stagnira. Tada ga je ona i ostavila. To je baš teško podneo, od tada je počeo mnogo da pije i da se skoro pa ne trezni. Pokušavao je i da se leči, ali sve je to bilo kratkog maha, želja za pićem bila je jača od njega - priča izvor.

Foto: printscreen blic tv

Pevač je, prema rečima našeg sagovornika, stacioniran u Kninu.

- Teško ga je gledati pijanog. Peva tamo u jednoj kafani u kojoj ima malo stolova. Gazda mu da 50 evra, ako unapred to ne popije. Mnogo voli pesmu i želi da peva, ali dok je u tom stanju, niko ne želi da ga angažuje. U diskotekama blizu Knina vlasnici su mu zabranili ulaz. Napije se i pravi probleme, hoće da se popne na binu i da peva mrtav pijan. Strašno je sve to kad se vidi šta alkohol može da napravi od života - završava naš izvor.

U jednom od intervjua pre nekoliko godina Sejo je ispričao da je zbog svega što mu se desilo u životu u alkoholu nalazio utehu.

- Alkohol me doveo do dna i dosta lažnih prijatelja, koji su koristili moje tadašnje stanje da žive na moj račun i da se na moj račun opijaju. Kroz razgovor, druženja, kontakte... Ja sam danas jedan drugi Sejo, Sejo kojeg sam oduvek priželjkivao. Staložen, miran, daleko od alkohola i poroka i daleko od lažnih prijatelja i kolega - ispričao je Kalač, koji ipak, kako kaže naš izvor, nije izdržao bez pića.

 

Skandal

Mrtav pijan zaspao na stepenicama

Veliki šok u javnosti svojevremeno je izazvala fotografija koja je postala viralna na društvenim mrežama, a na kojoj se Sejo mogao videti kako spava na stepeništu, navodno pod dejstvom alkohola. To je kasnije i sam priznao, gostujući u jednoj emisiji.

- Pevao sam za vreme praznika, gostovao sam za Božić, bilo je super. Društvo me je ostavilo da budem s njima još par dana, zapili se... Ostavili me do hotelske sobe, nije bilo ni metar, ja zaspao na hodniku hotela. Tu je soba, odmah iznad. Tri dana nismo stajali. Našao me je neki dečko što je prolazio, slikao me i objavio na Fejsbuku, ali mi nije pomogao. Ja sam poludeo i otišao da spavam. Šta sad, šta je, tu je, živ sam i zdrav - priznao je tada Kalač.

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija