• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2022

13:53

ONI SU SINOĆ ATMOSFERU NA INFORMEROVOJ ŽURKI DOVELI DO USIJANJA! Orkestar Ivana Radovanovića pratio najveće muzičke zvezde

Informer

Estrada

ONI SU SINOĆ ATMOSFERU NA INFORMEROVOJ ŽURKI DOVELI DO USIJANJA! Orkestar Ivana Radovanovića pratio najveće muzičke zvezde

Podeli vest

Najtiražniji dnevni list u Srbiji "Informer" sinoć je na spektakularan način proslavio 10. rođendan

Gala proslava organizovana je u prestoničkom klubu "Kasina", a istoj su prisustvovale mnoge javne ličnosti sa političke, estradne, sportske i medijske scene.

Najveće muzičke zvezde nastupale su sinoć, a pratio ih je orkestar Ivana Radovanovića.

Foto: Informer

Dobro je poznato da pevači na svim nastupima traže da nastupaju sa svojim bendovima i muzičarima, a sinoć su bili oduševljeni saradnjom sa ovim orkestrom koji ih je pratio kao da su godinama zajedno nastupali i vežbali. 

Aco Pejović, Saša Matić, Mira Škorić, Ljupka Stević, Sloba Radanović, Mina Kostić i mnogi drugi sa oduševljenjem su reagovali na orkestar koji je znao apsolutno svaku pesmu.

Foto: Zoran Sinko

Tako su se posle nastupa najvećih muzičkih zvezda mogli čuti samo pozitivni komentari i pohvale sa njihove strane na računa orkestra Ivana Radovanovića. 

Foto: Zoran Sinko

Pevači benda Sloba Miletić i Caka Grbić  i pevačica Tijana Milenković ostavili su bez daha hiljadu Informerovih gostiju. Svako je poželeo da im baš oni otpevaju još jednu omiljenu pesmu.

Foto: Zoran Sinko

 

Njih je na harmonici pratio Ivan Radovanović, na klavijaturama Džo Kovačević, violinu je svirao Neša Stanković,bubanj Bojan Vasić, a bubljeve Stiv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jadranka

pre 1 godinu

SREĆAN ROĐENDAN I MNOGO USPEHA U DALJNJEM POSLU,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija