• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.06.2022

12:23

STIGAO NA SUD! Saša Lazić došao na ročište sa Andreanom Čekić, pevačica se već dva puta nije pojavila!

E - Stock

Estrada

STIGAO NA SUD! Saša Lazić došao na ročište sa Andreanom Čekić, pevačica se već dva puta nije pojavila!

Podeli vest

Kompozitor se pojavio u Drugom osnovnom sudu, dok pevačicu čeka kazna ako izbegne današnje ročište!

Saša Lazić se trenutno nalazi u Drugom osnovnom sudu gde će se održati ročište povodom tužbe koju je Saša Lazić podneo protiv Andreane Čekić za uvredu časti.

Foto: E - Stock

Adreana se na prva dva ročišta nije pojavila, ovo je treće. Ako se ne pojavi i ne opravda izostanak biće sankcionisana jer ona danas treba da da izjavu.

Foto: E - Stock

Podsećamo, pesma "Cipele" koju je Andreana Čekić otpevala sa Emirom Đulovićem bila je dugo najveći hit, ali ona više ne postoji na Jutjubu. Autor pesme Saša Lazić tužio je pevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a pre skidanja bilo ih je čak 90.000.000.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija