• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.06.2022

18:43

TANJA BOŠKOVIĆ NA IVICI SUZA Voditelj rasplakao glumicu najavom, ona ostala u šoku: Ne osećam se dobro, sramota me je!

Printscreen

Estrada

TANJA BOŠKOVIĆ NA IVICI SUZA Voditelj rasplakao glumicu najavom, ona ostala u šoku: Ne osećam se dobro, sramota me je!

Podeli vest

Tanja Bošković je sa knedlom u grlu slušala reči koje su je jako pogodile.

Glumica Tanja Bošković bila je na ivici suza tokom njenog najavljivanja za jednu emisiju i to nije mogla da sakrije.

Naime, voditelj je glumicu najavio uputivši joj veliki broj komplimenata, a na njegove reči proslavljena glumica Tanja Bošković nije ostala imuna i malo je falilo da zaplače.

Foto: printscreen wikipedia

Tanja Bošković, glumica (fotografija iz mladosti)

Moja današnja sagovornica je važila za jednu od najlepših i najprivlačnijih scenskih umetnica svih vremena na našim prostorima. U nju su bile zaljubljene hiljade, a sama je umela reći da nije imala sreće u ljubavi - započeo je voditelj i dodao.

Gledao sam je kada sam imao 20, ona je imala 25 godina. Bila je gola, izgledala je kao boginja, izgledala je kao Afrodita ili kao Venera boginja lepote, čulne ljubavi, plodnosti.. Gledao sam je, ali je nisam video. Slušao sam je, ali je nisam čuo. Čuo sam je i video sam je, tek kada sam imao 30 godina, a ona 35. Tada je govorila o sebi i o svom ocu Velizaru i više nije bila Afrodita ili Venera, tada je bila boginja Atina ili Minerva boginja inteligencije i mudrosti - nastavio je voditelj, dok je glumica sve vreme crvenela u studiju.

Foto: Printscreen

Verovatno čovek treba da bude veoma pobožan i veoma smeran da bi priznao kao što ona priznaje da je celog života činio greške i da je veoma često u svom životu bio uobražen, pust, prek, bezobrazan, ohol i gord. Moja sagovornica je proslavljena jugoslovenska i srpska glumica, primadona Pozorišta na Terazijama i Ateljea 212, ona je jaka žena sa stilom i stavom. Ona je starinskog kova, ali nije zastarela. Ona je neprilagodljiva i neprilagođena, nepredvidljiva, jedna, jedina Tanja Bošković - poručuje voditelj i dodaje:

Žao mi je, ako vas je moja najava pogodila. Nadam se da sam uspeo u njoj da sažmem sve ono što mislim ili sve ono što osećam o tome dok vas gledam u poslednjih čini mi se 40 i nešto godina - završio je voditelj, a Tanja Bošković nije mogla da izusti bilo šta jer je bila na ivici suza.

Foto: Printscreen

Hvala za ove reči, ali ja se ne osećam dobro od njih. A evo i zašto. Vi ste ljubazni, preko svake mere ste ljubazni i ja ni to ne zaslužujem. Stidim se uglavnom za sve što nisam uradila ili što sam uradila ili što sam pogrešno uradila, što sam imala dobru nameru. Očigledno da vi o mom životu znate više, nego što znam sama. Imam jedan dar da zaboravljam sve ono što mi nije prijatno. A imam mnogo stvari, kao i u svakom životu koje sam učinila i imam dar i kajanja. Kajem se za sve što sam povredila ljude i preoštrih sudova koje sam izgovorila. Kajem se, sramota me. Praštajte ljudi, ali buntovnost iz mladosti ne mogu da poreknem. U Boga se uzdam da ću kako vreme bude teklo biti bolja od sebe - zaključuje Tanja Bošković u jednoj emisiji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija