• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

06.06.2022

19:24

SVI SU PRIČALI O LJUBAVI ZDRAVKA ČOLIĆA SA POZNATOM KOLEGINICOM! Isplivala tajna čuvana skoro 4 decenije! Pevač progovorio o njihovom odnosu!

Estrada

SVI SU PRIČALI O LJUBAVI ZDRAVKA ČOLIĆA SA POZNATOM KOLEGINICOM! Isplivala tajna čuvana skoro 4 decenije! Pevač progovorio o njihovom odnosu!

Podeli vest

Pevač Zdravko čolić nakon četiri decenije progovorio o aferi sa koleginicom Doris Dragović

O ljubavnom životu zvezde Doris Dragović dosta se spekulisalo u njenoj mladosti, a ona nikada nije demantovala ni jednu priču.

Foto: Printscreen You Tube

Doris Dragović

Ipak kada se Doris 1990. godine udala za vaterpolistu Marija Budimira, sa kojim je u braku i dan danas, sve se stišalo i zaboravilo.

Šuškalo se, sredinom osamdesetih godina prošlog veka, da je pevačica imala aferu sa još jednom velikom zvezdom ovih prostora, Zdravkom Čolićem.

Foto: Printscreen You Tube

Zdravko Čolić

On je važio za velikog zavodnika, a kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pesmu “Ti možeš sve, al' jedno ne”, mnogi su posumnjali da su više od prijatelja.

Doris i Zdravko su čak i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Mnogo godina kasnije Čolić je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

Foto: Promo/Marina Pešić

Zdravko Čolić

- To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sećaš se?“ Naime, tumačila je lik Ruške u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija