• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.06.2022

17:43

INFORMER U POSEDU PREPISKE DUŠICE I DIJE! Kostićeva laže, prevarila pevačicu za OGROMAN novac! Evo koliko košta skupocena haljina!

printscreen

Estrada

INFORMER U POSEDU PREPISKE DUŠICE I DIJE! Kostićeva laže, prevarila pevačicu za OGROMAN novac! Evo koliko košta skupocena haljina!

Podeli vest

Zadrugarka je očigledno lagala, a to će je skupo koštati!

Dia Kostić je zadrugarka koja je nedavno ušla, a informacijama koje je unela u rijaliti napravila je pravi haos.

Dia je tako dospela u centar zbivanja, a nakon veze sa Saletom Luksom, dobila je "kadar" i tako postala jedan od najpopularnijih likova iz "Zadruge 5".

Međutim, ne može se reći da Kostićevu krasi iskrenost i poštenje, jer je uhvaćena u velikoj laži.

Naime, Dia je prilikom ulaska u rijaliti rekla da je na njoj "sve kupljeno", a zapravo - nije. 

Zadrugarka je dobila od Dušice Grabović haljinu, koju je trebalo da ispromoviše na televiziji tako što će pomenuti da ju je pevačica kreirala, međutim, ona to nije učinila, pa će morati da plati visoku cenu za svoj "propust".

Foto: Privatna arhiva

Dopisivanje Die i Dušice

Dušica je našoj redakciji kao dokaz poslala prepisku između nje i Kostićeve iz koje se jasno vidi odakle joj haljina.

- Jao, jel možeš to da mi daš? Jao to elegantno Dušice. Niko nije imao takvu haljinu - pitala je oduševljeno Dia.

Podsećamo, Dušica Grabović je u jednoj emisiji detaljno opisala šta se desilo i koliko novca će od nje tražiti.

Foto: printscreen

Dušica Grabović, pevačica

- Moram da kažem u ovoj emisiji nešto što me je najviše povredilo i pogodilo. Devojka koja je ušla poslednja, kao senzacionalna osoba, Dija... Ja je znam, sašila sam haljinu za nju. Ona je u studiju rekla: "Sve je na meni skupo i kupljeno", a dogovorili smo se da ona ispromoviše tu moju haljinu. Ne, ona nije pomenula moje ime! Meni je to bilo strašno, trebalo je to na početku emisije kad je ulazila, a to je bilo u subotu u gorućem terminu, da pomene da sam je ja obukla. Zašto nije pomenula, ne znam! Ja ću to da joj naplatim 1.000 evra kad izađe, verujte mi, zato što nije rekla: "Dušica Grabović me je obukla" - izrevoltirana je bila Dušica i dodala:

Foto: printscreen

Dušica Grabović, pevačica

- Kreirala sam haljinu za nju, jurila sam je ceo dan da joj dam. Ona je bila sa momkom, verovatno se plašila da me upozna sa njim, jer se žene plaše lepih žena. Rekla sam da me taguje, zato što sam izjavila da imam taj skriveni talenat za dizajniranje haljina za sebe... Odlučila sam da ta devojka ponese moj dizajn, lepa, plava devojka, hajde da je obradujem. Sve je bilo dogovoreno, a ona kaže:"Sve je skupo na meni, ali plaćeno". Ušla je u "Zadrugu", to nije uspelo da se izreklamira, šta sam ja mogla? Ne znam zaista šta je razlog. Devojka je ispala samoživa i meni je to katastrofa, svaka žena bi izgorela da unese trud, a da ovako ispadne. Da li joj je dečko rekao da to možda nije dobro jer sam ja u ovoj aferi u kojoj sam se nalazila, gde su bile medijske laži, pa joj to nije odgovaralo - pitanje je, ali to je jako ružno! Ružno je da ne pomene. Devojka će platiti 1.000 evra kada izađe, to je to - rekla je Dušica.

Celu prepisku možete pogledati u galeriji ispod.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija