• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

09.06.2022

07:38

MARINA TUCAKOVIĆ JE VOLELA NENORMALNE, JA SAM JOJ BIO DOSADAN, A SADA PODSEĆAM NJENOG MUŽA DA UZME TERAPIJU! Željko Šašić iskreno o Futi i Marini!

printscreen

Estrada

MARINA TUCAKOVIĆ JE VOLELA NENORMALNE, JA SAM JOJ BIO DOSADAN, A SADA PODSEĆAM NJENOG MUŽA DA UZME TERAPIJU! Željko Šašić iskreno o Futi i Marini!

Podeli vest

Pevač Željko Šašić otkrio je do sada nepoznate detalje odnosa sa Marinom Tucaković i njenim suprugom, Aleksandrom Radulovićem Futom. Kako kaže, u oduvek je bio u boljim odnosima sa Futom, a sada se redovno čije sa njim i brine za njega

Pevač Željko Šašić izjavio je da ga pokojna Marina Tucaković, najbolji i najtraženiji tekstopisac na Balkanu, nije previše volela i da je uvek imao bolji odnos s njenim suprugom, Aleksandrom Radulovićem Futom.

Foto: insajder/novak đurović

Marina Tucaković

On je ispričao da je Marina uvek više volela čudake i pevače koji su ekscentrični, pa se našalio da ga nije podnosila iako su uvek bili u dobrim odnosima.

- Marina Tucaković je uvek volela nenormalne i neobične ljude na estradi, ja sam za nju bio normalac i nije me previše favorizovala, bio sam joj dosadan. Nije podnosila što sam previše običan iako to možda drugima tako ne izgleda. Više sam bio Futin miljenik i oni su uvek bili iskreni oko toga. Kad sam počinjao karijeru, nije bilo nikakvih afera u mom životu. Tek su se kasnije pojavili skandali, ali ne mojom voljom. Svaki pevač koji je počinjao s karijerom i koji je otišao na njihovu adresu znao je da će da napravi nešto. Oni su pravili zvezde. Takav tandem se više ne rađa. Oni su okupljali estradu, negovali prijateljstva - priča Šašić i objašnjava da u njenom domu više ništa nije isto otkako je nema:

- Žali Bože te kuće sada, to je sve ostalo prazno, ne znam kako funkcioniše. Futa se tek sad oporavlja od svih šokova. Imam utisak da na početku nije bio svestan svega. Nije bio svestan da Marine više nema, ali, s druge strane, bio je u svakom trenutku upućen u to kakvo joj je zdravstveno stanje. Nikada nisu paničili ni oko čega. Uvek su stoički sve podnosili.

Foto: Marko Đoković

Aleksandar Radulović Futa

Željko se potom našalio, pa je objasnio da svaki put kada se čuje s Futom pita da li redovno uzima terapije.

- Pre neki dan sam se čuo s Futom i dogovaramo se da se uskoro vidimo, a najbolja stvar je što stalno proveravam da li uzima terapije! Podsećam ga da uzme tablete, kao da sam medicinska sestra, a on mene za moje terapije jer imam neke alergije u poslednje vreme. Nema šta, stigle su nas godine, sad su nam i teme za razgovor takve. Kao da smo dva penzionera!

Željko tvrdi da je uvek dobro zarađivao, ali da je novac radije trošio na uživanje s dragim ljudima nego na ulaganje u stanove i kuće.

Foto: printscreen instagram

Željko Šašić

- Na estradi sam mnogo godina, ali nikada nisam štedeo pare. Nisam nikada pravio štek, nisam ulagao u nekretnine, a sigurno sam zaradio bar za pet stanova. Uvek sam radije trošio na život, a život je svašta nešto. Parama, da budem iskren, i ne znam da raspolažem. Ne mogu da štedim, svaka čast kolegama koje su ulagali u zidove i time se na neki način obezbedili. Bitno je da moji bliski ljudi nisu oskudevali pored mene. Delio sam pare na svakom koraku. Svakako je sada sve poskupelo, sad su skočile cene, tako da mi kupovina stana nije opcija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija