• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2022

12:07

PRIJOVIĆKA DONELA ŠOK ODLUKU! SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO! Fanovi se zabrinuli, a pratioci u šoku!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PRIJOVIĆKA DONELA ŠOK ODLUKU! SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO! Fanovi se zabrinuli, a pratioci u šoku!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović bila je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, ali je sve šokirala kada je sa svog profila obrisala sve slike, snimke, uključujući i profilnu sliku, kao i slike na kojima je označena

Pevačica Aleksandra Prijović bila je aktivna na društvenoj mreži Instagram, redovno je objavljivala svoje slike i videe, a sada je šokirala i zbunila sve svoje ljude koji je prate.

Foto: Promo

Aleksandra Prijović

Folkerka je sa svog profila uklonila sve fotografije, uključijići čak i profilnu sliku, kao i objave na kojima je bila označena.

Foto: printscreen

 

Aleksandrin potez naterao je njene fanove da se zapitaju šta se dogodilo i zbog čega je donela ovu odluku, a mnogi povezuju ovu situaciju sa incidentom koji je nedavno imala.

Prijovićka je na svom Instagram storiju saopštila da je doživela veliku neprijatnost zbog nove pesme koja je procurela u javnosti pre nego što ju je objavila.

- Ovim putem sam htela da vam se obratim i dam zvanično saopštenje povodom nepredviđene situacije koja se dogodila sa pesmom koja je trebalo da predstavi moj novi album. Naime, pesma je procurela na nama nepoznat način i trenutno nelegalno cirkuliše društvenim mrežama i raznim platformama za deljenje audio materijala - napisala je Aleksandra u Instagram storiju, pa dodala:

Foto: printscreen

Aleksandra Prijović

- Uprkos svim naporima da zaustavimo dalje širenje pesme zbog razmere deljenja, to je u ovom trenutku nemoguće. Jedino što mogu jeste da se koliko-toliko do zvaničnog izlaska pesme zaustavi njeno deljenje - dodala je pevačica, pa poručila svojim fanovima sledeće:

- Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači! Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanično objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu - rekla je Pijovićka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija