• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

10.06.2022

15:40

SEĆATE LI SE MAJKE ŠESTORO DECE?! Marina danas izgleda savim drugačije, a iznenadili biste se kako!

Prntscreen

Estrada

SEĆATE LI SE MAJKE ŠESTORO DECE?! Marina danas izgleda savim drugačije, a iznenadili biste se kako!

Podeli vest

Marina Dančo postala je sinonim za majčinstvo u jednom trenutku kada je doživela vrtoglavu popularnost pojavivši se u emisiji "Brak na neviđeno", u kojoj je održala govor ističući da ima čak šestoro dece

Ona je javnosti bila potpuno nepoznata sve do pojavljivanja u emisiji "Brak na neviđeno" koja se emituje na Pink televiziji.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Marina Dančo

Naime, koncept te emisije je takav da učesnici traže svoju srodnu dušu i da staju pred oltar sa osobom koju imaju prilike da upoznaju tek pri kraju emisije, da bi potom odlučili da li ih prvi utisak navodi da stanu na "ludi kamen".

Marina je bila najzapaženija učesnica "Braka na neviđeno" i proslavila se svojom izjavom: "Ja sam učinila čuda, ja sam majka šestoro dece. Meni treba jak muškarac, da me nadmudri, da me produhovi, da me prestigne, da bude moj kralj".

A svi oni koji je se sećaju iz ove emsije sada je ne bi prepoznali. naime, Marinine fotografije pojavile su se na društvenim mrežema i mnogi su se iznenadili kako ona mladoliko izgleda. 

Foto: printscreen instagram

Marina Dančo sada izgleda drugačije...

Ona se čak pojavila i u rijaliti programu "Zadruga" u koji je ušla trudna sa namerom da se porodi tokom takmičenja, ali to se nije dogodilo. U Zadruzi se mnogo spekulisao ko je otac deteta, međutim Marija nije želela da komentariše tadašnje navode, ali je otkrila do tada nepoznate detalje.

- Ja sam se pre pet godina razvela, posle sam imala vezu i zašto bih ja pričala o ličnosti koja nije javna i koja to ne želi? U vezi smo već tri godine. On je budući ponosni tata. Odlično su ga deca prihvatila, tako se i zadržao pored mene - rekla je ona u rijalitiju, pa prokomnatrisala kako je on ragovao dok je ona bila u esmisiji "Brak na neviđeno".

- Ja sam htela da ta epizoda ispadne iz forme, da gledoci dobiju priču, a akteri prepoznatljivost. Mladoženju iz emisije sam poznavala od ranije, zato se moj partner nije ljutio - pričala je teda Marina.

- Nisam ja izigrala televiziju Pink, jer je ta emisija donela gledanost - zaključila je Marina.

Majka, sada već sedmoro dece, promenila je svoj fizički izgled i možemo slobodno reći da se podmladila, te ljudi ne mogu da povežu njene godine i broj dece s izgledom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Ne secam se majke sestoro dece ali izgleda da je vase pisanje o njoj dozvolilo toj majci da dodje do para i drugacije zivi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija