• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

11.06.2022

07:00

STARLETE SE OPERIŠU DA LIČE NA DŽEJ LO! Ana Korać, Iva Grgurić i Maja Marinković IZDUŽILE BRADU da bi bile iste kao slavna pevačica!

printscreen

Estrada

STARLETE SE OPERIŠU DA LIČE NA DŽEJ LO! Ana Korać, Iva Grgurić i Maja Marinković IZDUŽILE BRADU da bi bile iste kao slavna pevačica!

Podeli vest

Ana Korać, Iva Grgurić, Aleksandra Subotić, Maja Marinković i Tamara Đurić operisale su se da liče na Dženifer Lopez

Devojke širom sveta idu kod plastičara sa slikom Džej Lo tražeći da imaju dugu, izduženu bradu kao ova svetska muzička zvezda. Isto to uradile su i domaće rijaliti zvezde!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Brada Ane Korać izgleda kao kod Džej Lo

- Starlete dolaze kod nas sa slikom svetskih zvezda i traže da izgledaju baš kao one. Nekad je to nemoguće jer prosto nemamo svi istu kožu i kosti lica. Mnoge žele da za jedan dan promene lični opis, ne shvataju da se to radi postepeno. Dosta je onih koje žele da liče na Dženifer Lopez, naročito da imaju izduženu bradu kao ona. Cene za tzv. džo-lajn su od 800 do 1.800 evra, zavisi od količine hijalurona koji ubrizgavamo špricevima - priča jedna poznata doktorka za Informer.

Foto: printscreen

I ona bi bradu kao Džej Lo... Maja Marinković

Idu kod iste doktorke


Bivše učesnice "Zadruge" Iva Grgurić i Aleksandra Subotić kažu da su se operisale kod iste doktorke. Iva veruje da je sada i atraktivnija od Dženifer Lopez!
- Sada imam lepšu bradu i od Džej Lo, a i bolja sam riba od nje! Prezadovoljna sam kako izgledam, sve na mom licu je savršeno. Ne kajem se zbog tog estetskog zahvata - kaže Iva, a Aleksandra dodaje:
- Dobra je Džej Lo, ali ja sam bolja i to se valjda vidi. Sve na mom licu radi doktorka Milica Đokić.
Ovom trendu nije odolela ni Ana Korać.
- Pre godinu i po radila sam taj zahvat i više nisam ništa. U međuvremenu sam dosta smršala, pa se sve ističe na mom licu - kaže Koraćeva.

Foto: reuters

Uzor svim devojkama... Dženifer Lopez

Uzor devojkama


Dok naše starlete idu pod nož da bi ličile na Džej Lo, ova svetska muzička i filmska zvezda kaže da je na njoj sve prirodno!
- Pričala sam milion puta i opet ću: nikada nisam ubrizgavala botoks! Ma ništa nisam ubrizgavala i nisam se operisala, na meni je sve prirodno! - rekla je Dženifer i dodala da se ponosi što se devojke ugledaju na nju:
- Drago mi je što sam mnogima uzor. Ako se trudite da budete pozitivni i ljubazni i da ulivate samopouzdanje drugim ženama, izgledaćete kao ja!

Osigurala guzu

 

Dženifer Lopez se ponosi svojim oblinama, naročito zadnjicom, koju je pre nekoliko godina osigurala na 27 miliona dolara! Dakle, ako se nešto dogodi njenoj pozadini, pevačica će pomenutu sumu dobiti na svoj račun!

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vesna

pre 1 godinu

Za razliku od ove dve , JLo nema kobasice od usana ,a ove dve gaje kulen umesto usana ! Ne znam kada ce nase devojke shvatiti da debele usne(ala kobasica/kulen) ODAVNO vise nisu u modi !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija