• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/M.K

11.06.2022

13:35

"KONAČNO SMO OPET ZAJEDNO"! Stanija objavila fotografiju i iznenadila sve

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"KONAČNO SMO OPET ZAJEDNO"! Stanija objavila fotografiju i iznenadila sve

Podeli vest

Starleta Stanija Dobrojević stavila je fanove u razmišljanje jer je objavila fotografiju sa bivšim dečkom Markom Markovićem i otkrila da je sustret bio emotivan

Stanija Dobrojević objavila je zajedničku fotografiju sa bivšim dečkom Markom Markovićem, i tim fanove stavila u razmišljanje da su se pomirili, pa je otkrila da je susret bio emotivan.

Foto: Instagram

- Plašila sam se susreta. Bilo je emotivno, što je negde prirodno i normalno! Plašila sam se i da me je Pablo zaboravio, ali nije. Obradovao mi se. To je moja mala radost i konačno smo opet zajedno - izjavila je Stanija za Pink.rs.

Inače, Dobrojevićeva je pre nekoliko dana rekla da će se sa bivšim dečkom videti kako bi preuzela psa Pabla, što se očigledno i dogodilo, međutim ova fotografija pokrenula je priče da su obnovili ljubav.

- Moj emotivni status je da sam ja slobodna devojka, "singl" sam. Otkad sam objavila da više nisam u emotivnoj vezi, to je invazija muškaraca, uglavnom zauzetih! Čekam slobodnog. Zauzeti su najagresivniji ovih dana, ima dosta momaka koji mi se udvaraju, uživam u njihovom udvaranju i pažnji, a ovi zauzeti su agresivniji - istakla je nedavno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boba

pre 1 godinu

Ko normalan bi poverovao Staniji,laže,maže a momke nalazi samo kada uđe u zadrugu ili farmu prethodno,spinovana priča o razvodu,ulaze u zadrugu 6 i pomirenje pred kamerama,babe seku vene,vrhunac drame,smešno,jadno i bedno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija