• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2022

22:55

KAJA OSTOJIĆ UHVATILA PARTNERA U PREVARI! Pevačica otkrila detalje! Psihički sam bila demolirana!

Estrada

KAJA OSTOJIĆ UHVATILA PARTNERA U PREVARI! Pevačica otkrila detalje! Psihički sam bila demolirana!

Podeli vest

Pevačica Kaja Ostojić ispričala je kakva je bila u ljubavi kada je bila mlađa, pa otkrila da je bila prevarena

Pevačica Katarina Kaja Ostojić je govorila o prevarama, teškim situacijama kroz koje je prolazila sa svojim partnerima, pa priznala da joj je najteže palo kada je sama uhvatila partnera u prevari.

Foto: printscreen

Kaja Ostojić

- Ja sam bila previše luda kada sam bila klinka, imala sam običaj da čaprkam po lap-topu, telefonu i da vadim sve na papir, da štampam dokaze, ali to je bilo pre 12 godina - počinje Kaja u emisiji "Magazin In" i dodaje da mu je za sve što je otkrila rekla:

Foto: printscreen

Kaja Ostojić

- To je bila jedna od težih situacija u mom životu kada sam dala sve crno na belo. Kretala sam na nastup, ja sam bila totalno u haosu, psihički demolirana, dala sam mu to i rekla da se do 7 ujutru vraćam sa nastupa, a on da se do tada iselio i da ga više ne vidim.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija