• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

12.06.2022

09:12

NE PRILAZITE MI! Marina Visković imala važnu poruku za fanove

ATA Images

Estrada

NE PRILAZITE MI! Marina Visković imala važnu poruku za fanove

Podeli vest

Pevačica Marina Visković objavila je snimak na Instagram profilu gde je zamolila ljude koji dolaze na njen nastup da joj ne prilaze, jer kako je istakla to je najviše nervira.

Marina Visković, objavila je video na Instagram profilu gde je imala poruku za sve one koji dolaze na njene nastupe.Viskovićeva ne želi da joj iko prilazi tokom nastupa, pre svega iz tehičkih razloga.

Foto: Informer.rs

- Viskoza ima jednu molbu za vas... Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate - rekla je ona i dodala:

Foto: Informer.rs

- Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumevanju. - istakla je Marina

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija