• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

14.06.2022

09:27

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ! Pevačica stavila tačku na SEDAM godina dug brak!

Estrada

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ! Pevačica stavila tačku na SEDAM godina dug brak!

Podeli vest

Poznata pevačica Tijana Bogićević saopštila je da se razvela od supruga Marka Robertsona

Tijana je u braku sa Robertsonom bila sedam godina, i uvek je delovalo da je reč o skladnoj zajednici na daljinu s obzirom na to da je pevačica uvek pozitivno govorila o ovom odnosu.

Foto: facebook

Tijana i Mark

Međutim, sada je u jednoj emisiji otkrila da je okončala brak, a ono što je iznenadilo je to što je Tijana ovu informaciju saopštila sa osmehom:

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - kazala je Tijana kroz smeh. Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča, te da je imala dosta vremena da preboli, sredi misli i osećanja i srce otvori za nove ljubavi.

Foto: facebook

Razveli se... Tijana i Mark

Uprkos čvrstim osećanjima koje je gajila prema Afroamerikancu razvela se Tijana Bogićević. Upoznala ga je 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

Tijana je čak sa bivšim suprugom pokrenula i zajednički posao u Americi i njih dvoje bavili su se organizacijom proslava, ali s eona tamo nije pronašla i vratila se u Srbiju. Ipak, nedavno je govoirla o svom braku i kako uspeva da ga održi:

- Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako - govorila je pevačica ranije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija