• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

14.06.2022

16:42

JAKO SAM LOŠE, POZLO MI JE! Kija Kockar se požalila svojim pratiocima

printscreen

Estrada

JAKO SAM LOŠE, POZLO MI JE! Kija Kockar se požalila svojim pratiocima

Podeli vest

Pevačica Kristina Kija Kocka se onesvestila na parkingu, nakon čega je svojim pratiocima na Tviteru otkrila koliko se uplašila

 Kristina Kija Kockar, onesvestila se na parkingu! Pobednici "Zadruge 1" bilo je toliko lose da je kolabirala, a sve detalje je otkrila na Tviteru. Kija priznaje da joj je bilo toliko loše da je pomislila da će umreti. 

Foto: printscreen

- Život mi je prošao pred očima. Ovako neću dugo, smesta da se menja. Mislila sam, majke mi, da ću umreti - požalila se Kija, a na insistiranje pratilaca da pojasni šta joj se zapravo desilo, napisala je:

- Cela desna strana torzoa ogroman bol sa trncima u desnoj ruci i samo sam pala na pod pored auta u garaži, hvala Bogu neki decko naišao. Imam veliki pritisak i veći puls, sad sam izmerila. Još me boli, ali kad ležim lakše mi je. Ali dok sam ležala rekoh to je to, kolika bol i nemoć! Na vezi sam sa doktorom, pa pratim sad… I opet meni u glavi šta još treba da uradim. Katastrofa koliko sam preuzela stvari na sebe da sam zaboravila na sebe.

Foto: printscreen

Pink. rs je pozvao Kiju, koja je priznala da se sada oseća bolje.

- Dobro sam sada, hvala na pitanju. Jako mi je bilo loše, pozlilo mi je. Imala sam mnogo obaveza, sebi sam natovarila sve i svašta, a zanemarila sam sebe i svoje zdravlje. Na vezi sam sa doktorom, vodim računa o ishrani, pazim na pritisak i odmaram. Ležaću, odmoriću nekoliko dana, biće sve okej. Čeka me uskoro turneja sa Lukasom - rekla je Kija za Pink.rs.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija