• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.06.2022

07:23

OVAKO IZGLEDA ANABELINA SESTRA! Ona je glumica, pojavila se i u spotu jednog popularnog pevača

Novak Đurović

Estrada

OVAKO IZGLEDA ANABELINA SESTRA! Ona je glumica, pojavila se i u spotu jednog popularnog pevača

Podeli vest

Sestra popularne pevačice Anabele Atijas, Aida Bukrva pojavila se u spotu Dina Merlina

Anabela Atijas potiče iz Goražda. Pevačicin otac nakon razvoda sa njenom majkom ponovo se oženio iz tog braka dobio ćerku Aidu. Anabelina sestra je glumica po profesiji i prilično je slavna u Bosni i Hercegovini. 

Foto: ATA Images

Anabela Atijas

Aida je igrala u mnogim predstavama, a najveću popularnost stekla je posle uloge u seriji "Seks i selo".  Igrala je i glavnu ulogu u filmu "Hiljadarka" (2015.).Aida Bukva retko komentariše svoju sestru i njenu porodicu, jedino se par puta oglašavala za medije dok je Anabela bila u “Zadruzi”, pa se o njoj često pisalo.

Ona se pojavila u nekoliko filmova i serija, a malo ko zna da se pojavljuje i u jednom od novih spotova Dina Merlina.

Foto: printscreen

Aida Bukva

Radi se o spotu za pesmu “Sve dok te bude imalo”, u kom Aida glumi devojku koja na izložbi ugleda slepog čoveka kojeg odlučuje da sprovede kroz muzej i opiše mu slike izložene u njemu, da bi na kraju spota usledio preokret. 

Foto: printscreen

Aida se pojavila u spotu Dina Merlina

 

Anabela Atijas povukla se iz javnosti, a njen detalji iz njenog života često su se nalazili na naslovnim stranama.Poslednjih godina bila je u žiži interesovanja zbog rijalitija "Zadruga" i ćerke Lune Đogani.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija