• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2022

08:38

CECA DIŽE JOŠ JEDAN SPRAT NA KUĆI! Pevačica pravi zasebna kupatila, bazen, džakuzi i sobu za masažu! Ovo su svi detalji renoviranja vile na Kipru

Estrada

CECA DIŽE JOŠ JEDAN SPRAT NA KUĆI! Pevačica pravi zasebna kupatila, bazen, džakuzi i sobu za masažu! Ovo su svi detalji renoviranja vile na Kipru

Podeli vest

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme renovira velelepnu kuću u Aja Napi i diže još jedan sprat gde će biti dodatni bazen, džakuzi i soba za masažu

Najpoznatija pevačica na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović odučila je da renovira svoju vilu na Kipru.

Foto: Informer

Na poslednjem spratu vile pevačica planira da napravi manji bazen, dva džakuzija i sobu za masažu. Ceca je navodno uložila ogroman novac kako bi u njenoj vili od 400 metara kvadratnih uživala u luksuzu.

- Ceca već ima projekat za renoviranje kuće. Planira da je potpuno promeni, do najsitnijih detalja. Podići će treći sprat, na kom će napraviti spa-centar! Ugradiće džakuzi, iz kog će imati direktan pogled na more, kao i saunu. Tražila je da joj se napravi i posebna soba za masažu - priča naš dobro obavešteni izvor.

Folk zvezda navodno planira mnoge promene u svojoj letnjoj rezidenciji, ali za sada neće menjati bazen koji ima u dvorištu.

- Ogroman je i u njemu može da pliva cela porodica. Veljko i Anastasija obožavaju tu da se kupaju i sunčaju, a otkad je Ceca dobila unuka Željka, najviše se tu s njim brčka. Ipak, pošto joj je dvorište prostrano, dodaće još jedan džakuzi pored bazena - zaključuje izvor.

Foto: Informer

Porodica Ražnatović će ovu prostranu vilu prilagoditi i hladnijim danima, pa će u dnevnom boravku ugraditi kamin, a pošto je planiran još jedan sprat, Ceca želi da njena kuća ima i lift.

- U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će Ceca moći lakše da se kreće po spratovima - kaže izvor i dodaje da se Ražnatovićka u potpunosti posvetila uređivanju velelepne vile:

- Ceca ne želi ništa da prepusti slučaju. Već nedeljama lista kataloge i bira pločice, parket, stolariju, ekskluzivni nameštaj... Imaće vremena da sve to kupi do kraja leta, pošto radovi počinju na jesen. Dotle će pribaviti još neke dozvole za gradnju koje su joj potrebne.

I sama pevačica priznala je da je trenutno, osim unuka kome se maksimalno posvećuje, zanimaju samo katalozi za uređivanje doma.

- Trenutno moj mozak može samo da zaintrigira unuk Željko i profili na Instagramu, gde gledam uređivanje stanova (smeh).

Folk zvezda je za renoviranje vile na Kipru angažovala navodno firmu svoje kume i koleginice Viki Miljković. Njih dve su zajedno osmislile ceo koncept, a u svemu im je pomogla i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Ratni profiter Arkan se nakrao za dva života! Takvi su heroji za SNS mafiju, a neprijatelji su legendarni košarkaši poput Bodiroge.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija