• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.K.

22.06.2022

16:34

VILIJAM BOLDVIN OTKRIO DETALJE SCENARIJA "JUŽNOG VETRA": Imam replike na srpskom jeziku, savršen sam za tu ulogu! (VIDEO)

ATA Images

Estrada

VILIJAM BOLDVIN OTKRIO DETALJE SCENARIJA "JUŽNOG VETRA": Imam replike na srpskom jeziku, savršen sam za tu ulogu! (VIDEO)

Podeli vest

Holivudski glumac Vilijam Boldvin stigao je u Srbiju zbog uloge koju je dobio u novoj sezoni popularne serije "Južni vetar na granici"

Vilijam je u razgovoru sa novimarima otkrio detalje scenarija, pa je takao istakao da će u "Južnom vetru" imati replike na srpskom jeziku:

- Prema scenariju imam neke replike na srpskom i moram priznati da mi je to problematično. Malo mi je teško da izgovorim stvari kako treba i nažalost nisam imao više vremena da se pripremim u tom smislu za ulogu. Pomažu mi svi iz ekipe, asistentkinja Janja oko izgovora, ali koliko mogu da vam kažem i u scenariju piše da je moj izgovor srpskog užasan, tako da savršen sam za tu ulogu - otkrio je Vilijam Boldvin.

Foto: ATA Images

Vilijan Boldvin otkrio da će u "Južnom vetru" imati replike na srpskom jeziku

Boldvin je otkrio kako je davne 1987. godine upoznao slavnu glumicu Džuliju Roberts:

- Kada sam diplomirao i vratio se kući u Njujork, upoznao sam jednu devojku koja se doselila iz Džordžije u Njujork i neko nas je spojio na slepo. Radi se o Džuliji Roberts. To je bilo pre nego što smo imali agente i pre nego što smo dobijali angažmane, to je bilo 1987. godine i preko nje sam upoznao Erika. I dalje sam sa njima u kontaktu. Nije da se sad redovno viđamo i da idemo na ručkove, ali se čujemo - rekao je Vilijam.

Na pitanje da li je uočio raliku u srpskoj sceni u odnosu na američku, Boldvin je rekao:

- Osim jezika nisam primetio neku veliku razliku. Veoma me je impresionirao nivo izvrsnosti i stručnosti cele ekipe koja je angažovana na seriji. Svako od njih bi komotno sutra mogao da ode u Holivud i da odmah bude među najboljima tamo - rekao je Vilijam Boldvin, a šta je još otkrio saznajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija