• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.06.2022

13:02

UJEDINILA DVE NACIJE! Nadica Ademov napravila haos u Austriji i Bosni i Hercegovini!

Dejan Milićević

Estrada

UJEDINILA DVE NACIJE! Nadica Ademov napravila haos u Austriji i Bosni i Hercegovini!

Podeli vest

Pevačica Nadica Ademov vredno je radila u proteklom periodu i kao rezultat toga objavila je album "Šapat vetrova", kojim je publika oduševljena zbog čega se našla u trendingu na Jutjubu u dve zemlje

Samo 48 časova bilo je potrebno albumu Nadice Ademov „Šapat vetrova“ da osvoji publiku, a dokaz da muzika ne poznaje granice je to što su čak tri pesme ušle u trending na „jutjubu“ u dve zemlje regiona – Austriji i BiH.

Foto: Privatna arhiva

Napravila veliki uspeh... Nadica Ademov

Naslovna numera našla se tako na 26 i 16 mestu lista u ove dve zemlje dok je balada „Ceh od bola“ u Bosni i Hercegovini zauzela 27 poziciju. Austrijancima se, pak više dopada na prvo slušanje pesme „Ključ“ koja je zauzela čak desetu poziciju na trendingu.

Foto: Instagram/printscreen

- Presrećna sam zbog reakcija, naročito zato što su sve pesme na mom kanalu koji je još mlad i ima svega nekoliko hiljada pratilaca – rekla je Nadica koja je radost zbog ovakvih reakcija publike podelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija