• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Kosijer

24.06.2022

07:20

FOLK ZVEZDA ZADOVOLJNA NOVIM ZETOM FUDBALEROM! Ceca: Bogu hvala, moja ćerka je našla super dečka!

Darko Cvetanović/printscreen

Estrada

FOLK ZVEZDA ZADOVOLJNA NOVIM ZETOM FUDBALEROM! Ceca: Bogu hvala, moja ćerka je našla super dečka!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da je zadovoljna što je njena ćerka Anastasija našla dečka kakav je Nemanja Gudelj.

Ceca je pre mesec dana upoznala zeta, fudbalera Sevilje, i ima za njega samo reči hvale.

Prošla sve to

- On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati. Njihovi privatni životi su samo njihova stvar i ne volim da se mešam u to. Ni meni se drugi nisu mešali u izbore - priča pevačica i dodaje da ne bi imala ništa protiv da se njena ćerka preseli kod Gudelja u Španiju:

Foto: printscreen

Ceca nema ništa protiv da se Anastasija preseli kod Nemanje u Španiju

- Neka živi gde god hoće, šta ja imam s tim? Ona je odrasla, ima 24 godine, samu sebe izdržava. Nije ni Španija toliko daleko, svega nekoliko sati avionom od Beograda.

Cecu smo zatekli u studiju, gde je spremala svoje takmičare Maju Milutinović i Alema Bajrovića za velikog finale "Zvezda Granda", koje se održava u subotu.

Foto: ATA Images

Ceca sa svojim kandidatima iz "Zvezda Granda" u muzičkom studiju

- Razumem takmičare koji su u grču i imaju tremu. I ja sam prolazila kroz to sve kada sam počinjala karijeru. Meni je prvi mentor bila majka, ona je ispravljala neke moje greškice. Sa pet godina sam stala na binu, sa deset počela da nastupam na lokalnim veseljima, nazivali su me "čudom od deteta". Sa 14 sam snimila prvi album, ostalo je istorija... Trenutno nemam vremena da snimam album jer stvaram neke nove zvezde - priča Ražnatovićeva.

Teško je bez Marine

Ceca nam se požalila da joj je teško da izabere pesme za sebe otkako je pre devet meseci umrla Marina Tucaković.

- Imam veliki problem, jer mi je ona bila najveći oslonac i podrška u karijeri. Pored toga što je pisala tekstove, Marina je stoprocentno učestvovala i u izboru pesama za moje albume. Tražim pesme, preslušavam materijale, ali su problem tekstovi. Sve što je ona pisala za mene bilo je posebno i svaka pesma je nosila neku poruku - kaže naša najveća folk zvezda.

Lukas ima pravo da mi skine pesme s Jutjuba

Ceca kaže da ne zamera svom prijatelju Aci Lukasu što ju je primorao da sa svog Jutjub kanala skine njihove duete.

- Čovek ima puno pravo na to, isto kao što i ja mogu da osporim sve što mi ne odgovara. Nismo se ni čuli za to, nema potrebe, Aca je moj veliki prijatelj i među nama nikada neće biti problema - priča folk diva.

Idem na odmor sa unukom

Ceca kaže da će na odmor ići sa unukom Željkom.

- Želja mi je da negde otputujem sama. Zapravo, povešću Željka sa sobom - priča pevačica, koja je potvrdila pisanje Informera da će ovog leta renovirati svoju vilu na Kipru:

- Ona se nalazi pored mora, gde je velika koncentracija soli, tako da mora da se sređuje jer ima veća oštećenja.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

To je govorila za sve predhodne. I Kuljic joj je bio odlican.

boris

pre 1 godinu

Kakav vokabular, SUPER DEČKO. Savremeni izrazi za dobro situirane jebače, maminih ćerki. Valjda će se sad skrasiti

Rajko

pre 1 godinu

E naredni li ste oboje.. sa sve mama cecom..??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija