• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

24.06.2022

22:38

SVE OVO POSEDUJE MIŠA GROF! Nikolina ne može da deli moju imovinu!

printscreen

Estrada

SVE OVO POSEDUJE MIŠA GROF! Nikolina ne može da deli moju imovinu!

Podeli vest

Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića se oglasio i naveo da se sve vodi ‚na njega i da Nikolina nema pravo da deli njegovu imovinu

Vitor Ristović, poznatiji Miša Grof, započeo je rat sa udovicom svog sina, Nikolinom Pišeg, a uzrok je nasledstvo.

Foto: printscreen

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek i Miša Grof

Pošto su dali četrdeset dana Vidoju Ristoviću, počelo je prepucavanje oko nekretnina, umetnina i novca između svekra i snaje.

Kako je Miša Grof rekao za "Kurir", sve nekretnine se vode na njega, jer ih je i on nasledio od svog dede. Miša Grof je otkrio šta sve poseduje.

Foto: Informer

Miša Grof

- Ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof, pa dodao da je njegov pokojni sin skupljao antikvitete, koje će pokloniti najverovatnije istorijskom muzeju. Miša je dodao i da je imao šest galerija, antikvarnice...

Miša Grof, kako su pisali mediji, u svom vlasništvu ima impozantne umetnine, kao i umetničke slike vredne i po 100.000 evra.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija