• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.06.2022

15:30

ZORICA MARKOVIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA! Pevačica dobila prelep poklon od prijatelja pa im se emotivnim rečima obratila

Privatna arhiva

Estrada

ZORICA MARKOVIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA! Pevačica dobila prelep poklon od prijatelja pa im se emotivnim rečima obratila

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković dobila poklon od prijatelje i odmah se pohvalila pratiocima na Instagramu

Zorica Marković dobila je kuče od prijatelja, na Instagram profilu objavila je fotografiju i raznežila sve, a u opisu fotografije napisala je emotivne reči posvećene najbližim ljudima:

- Tasa, najlepši poklon hvala dragi prijatelji - napisala je Markovićka u opisu fotografije.
 

Foto: Privatna arhiva

Legendarna pevačica i učesnica mnogobrojnih rijaliti programa , Zorica Marković rado priča o svojim prijateljima. Tokom burne karijere ona je stekla dosta poznanika, ali retki su ostali njeni prijatelji za ceo život koje ona često hvali u emisijama. O njenom emotivnom životu se uvek spekulisalo, a publika je decenimama voli kako zbog njenim hitova tako i zbog izjava koje sve češće postaju viralne na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija