• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

26.06.2022

20:59

CRNOGORSKI FESTIVAL "SKALE 2022" ZVANIČNO POČINJE! Naše more je ponovo onakvo kakvo pamtimo iz najboljih vremena!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

CRNOGORSKI FESTIVAL "SKALE 2022" ZVANIČNO POČINJE! Naše more je ponovo onakvo kakvo pamtimo iz najboljih vremena!

Podeli vest

Festival "Skale 2022" u Herceg Novom, večeras se zvanično otvara. Tim povodom pevači koji će učestvovati na ovom trodnevnom događaju, kao i odganizatori ove manifestacije koja je već postala tradicija, otkrili su nam koliko se raduju večerašnjem početku

Večeras se održava svečano otvaranje muzičkkog festivala "Skale 2022" u Herceg Novom, koje će trajati od 26. do 28. juna.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Festival "Skale 2022"

Na festivalu će biti predstavljeno 40 novih pesama, a među izvođačima su: Sara Jo, Anđelina, Zoi, Albino, Jelena Tomašević, Ana Stanić, Marko Luis, Željko Vasić, Magla bend, Tropiko bend, Nevena Božović, Henny, Bojan Marović, Lena Kovačević, Tara, Zorja i mnogi drugi.

Bratislav Stoiljković, predsednik Upravnog odbora Adria-Jadran medijske grupe, prisustvuje otvaraju festivala. On je pozvao sve ljude da dodju na "Skale".

- Želim da pozovem sve ljude dobre volje koji su u Boki i Herceg Novom da uživaju na festivalu, a sve one koji nisu još stigli da brzo kupe karte i dođu, da im poželim dobrodošlicu na naše skale i naše more. Naše more je ponovo onakvo kakvo pamtimo iz najboljih vremena, poslije dugog niza godina - rekao na današnjoj pres konferenciji povodom zvaničnog otvaranja festivala.

Izvršna direktorka kompanije Mtel, Tatjana Mandić, istakla je da društveno odgovorno poslovanje krasi kompanije Mtel i Telekom Srbija i sve članice te grupe.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Festival "Skale 2022"

- Želimo da pokrenemo tradiciju i poklonimo Herceg Novom i Crnoj Gori festival za pamćenje. Sigurna sam da će festival iznjedriti mnogo hitova, koji će dugo slušati. Moram da naglasim da je ovaj festival uvršten u događaje od nacionalog interesa - rekla je ona.

Predsednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, rekao je da taj grad uvek bio grad festivala.

Zaista mi je drago što se festival maksimalno ispromovisao i što je ispromovisan Herceg Novi. Vidio sam da je danas u Herceg Novom 15.000 turista, to je skoro 30 odsto više nego prethodne godine -rekao je Katić i dodao da se nada da će festival postati tradicija.

Pevač  Željko Vasić podsetio je da je prvi put kročio u muzički svet upravo u Herceg Novom, kada je na festivalu nastupio sa pesmom "Žena kao ti".

- Sa velikim nestrpljenjem očekujem otvaranje festivala i radujem se svom nastupu - rekao je Vasić, pa dodao:

- Jako je važno podržati našu pop scenu. Festival je važno mjesto da se svi nekako okupimo i da zajedničkim snagama plasiramo pop muziku.

Pevačica Ana Stanić rekla je da je srećna što se festival vraća na velika vrata, naglasivši da je bina spektakularna.

- Za nas pop muzičare je izuzetno važno da imamo platformu na kojoj možemo plasirati muziku, da to ne bude samo digitalna sfera - istakla je.

Ona je ocenila da je veoma bitno što je festival dobio nacionalni značaj.

- Lepo je što su organizatori iskombinovali nove nade, neki potpuno novi zvuk, sa nekim imenima i zvukom koji postoje već nekoliko decenija - dodala je Ana, zaključujući da je sa velikim oduševljenjem prihvatila poziv za učešće.

Direktor Radija S Predrag Anđelković kazao je da je reč o zaista velikom projektu i da je u organizaciju uključeno skoro hiljadu ljudi. Kako je naveo, cilj im je bio da naprave regionalnu platformu koja će omogućiti učesnicima da ponude svoj sadržaj, a da publika sudi šta je dobro.

-Nadam se da je ovo početak ulaganja u jednu industriju i nadam se da ćemo imati partnera i u godinama koje dolaze jer bez velikih kompanija ovako nešto ne bi bilo moguće- rekao je on, zahvalivši Mtelu i Telekomu Srbije, kao i Adria-Jadran medijskoj grupi što ih je prepoznala kao kvalitetnog partnera.

Anđelković je istakao da su okupili jedinstven tim stručnjaka da bi sve bilo na nivou kakav do sada nije viđen u regionu.

- Nadam se da ćete naredna tri dana svi uživati, neki pored malih ekrana, a vi koji ste u mogućnosti da dođete - biće nam drago da vas sve ugostimo - poručio je.

Mladi pevač Albino ističe da se odlično oseća. Sunce mu, kako kaže, smeta malo više nego ostalima, ali sve dok je "more slatko", rado će pevati na festivalu.

Pevačica Ana Bebić ističe se zahvalila na mogućnosti i šansi da bude deo ovog festivala. Ona često ne može da se odluči voli li više ulogu majke ili pevačice, ali kada su ovakve manifestacije u pitanju, vrlo lako se opredeli za drugu ulogu.

Podsećamo, u 21 sat počinje koncert Milice Pavlović, a odmah nakon toga, u 23 sata, počinje koncert Saše Matića.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija