• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2022

17:00

JOVANA JEREMIĆ NAPADNUTA U ULAZU ZGRADE! Voditeljka pretrpela fizičko maltretiranje zbog bivšeg supruga!

Prntscreen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ NAPADNUTA U ULAZU ZGRADE! Voditeljka pretrpela fizičko maltretiranje zbog bivšeg supruga!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić podelila je loše iskustvo koje je imala sa devojkom koja je bila zaljubljena u njenog bivšeg supruga dok se zabavljala sa njim

Voditeljka Jovana Jeremić razvela se od političara Vojislava Miloševića, ali je sa njim je ostala u odličnim odnosima, a čak je i upoznala i Vojinu novu devojku.

Foto: Printscreen/Instagram

Jovana Jeremić

Očigledno je da Jovana nema problem sa njegovom novom izabranicom, iako je kao na početku svoje veze sa njim imala nemilu situaciju od devojke koja je Voju spopadala još dok su bili zajedno, piše "Svet".

- Pre braka, dok se još zabavljao sa Jovanom, Vojislavu su počele da stižu SMS poruke od nepoznate devojke, koja je na sve moguće načine pokušavala da mu se približi. On joj je odgovorio na nekoliko poruka ne bi li shvatio o čemu se radi, a za to je saznala i Jovana. Do nje su stigle priče da se čak i video sa tom devojkom, ali ona nije želela to da proverava, jer se takvim stvarima ne bavi, već je sa njim prekinula svaki kontakt, a njeno objašnjenje bilo je da ne prašta ni najmanju grešku. Jovani je nezamislivo da se njen partner dopisuje ili viđa sa drugom devojkom jer je ona sama krajnje poštena i odana i to isto traži i od druge strane. Vojislav je tada bio u šoku zbog njene reakcije, molio ju je za oproštaj, dokazivao da su mu sve podmetnuli i da nije kriv. Danima je zvao Jovanu i govorio joj da je voli, međutim ona nije želela da sluša molbe i izvinjenja. Jovana i sama zala da je Vojislav upao u nameštaljku, ali nije htela da prašta ni najmanji faul. Stavila je tačku na vezu i krenula dalje - pričao je dobro obavešteni izvor za Svet kada se to desilo:

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

- Kada je Vojislav prestao da odgovara na poruke toj devojci, ona je histerisala. Očajna što ne može da dođe do njega, svu mržnju usmerila je na Jovanu i jedno veče je sačekala u hodniku zgrade u kojoj je tada živela i kad je voditeljka naišla zgrabila ju je za kosu, a onda iza grlo, ali Jovana je bila dovoljno pribrana da je pesnicom zavali u glavu, tako da je ova pala na pod. Pripretila joj je da joj više ne padne na pamet da joj se približi i otišla u svoj stan. Jovana je nije prijavila policiji jer neće da troši energiju na nebitne ljude. Kad je pričala sa drugaricama, prokomentarisala je da je takvim ljudima najveća kazna da na njih ne obraćaš pažnju jer će tek tada sagoreti u svojoj mržnji i nemoći.“ Jovana i Voja su se kasnije pomirili, ali brak ipak nije opstao.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

da je bio pametan da se nikad sa tobom ne ozeni debiluso jedna

Nije to zdravo

pre 1 godinu

Lažljivi, nakazni i ludi trol ponovo cirka malo više? I gudra se po vrućini?! Pa joj se priviđaju biznismeni-megafrajeri na moru i ljubomorne ribe po ulazima??! A ona je Čak Noris?! ?????

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija