• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.J

27.06.2022

22:23

ESTRADNI KREM PODRŽAO JASNE KOČIJAŠEVIĆ! Pevačica se vraća na velika vrata!

Goran Jovanović

Estrada

ESTRADNI KREM PODRŽAO JASNE KOČIJAŠEVIĆ! Pevačica se vraća na velika vrata!

Podeli vest

Pevačica Jasna Kočijašević nakon duge pauze izdala je novi album "Uvek ista”. Na samoj promociji došle su mnoge javne ličnosti i podržale svoju koleginicu.

Posle dve i po decenije pauze, legendarna pevačica Jasna Kočijašević vratila se na muzičku scenu albumom “Uvek  ista”, koji je predstavila pred više od sto odabranih gostiju među, kojima su bila neka od najistaknutijih imena domaće muzike.

Foto: Promo

U vremenu kada i najaktivniji pevači snimaju uglavnom singlove, ovaj album predstavlja iznenađenje iza koga je stao najcenjeniji muzičar mlađe generacije Aleksandar Sofronijević.

Saradnja ovo dvoje umetnika obeležila je i otpočinjanje rada Sofronijevićeve produkcijske kuće “AS studioton” koja će, kako je najavio, u godinama pred nama predstaviti mnogo kvalitetne muzike.

Foto: Promo

- Moram reći da sam jednako uzbuđena kao na početku karijere, možda čak i više jer sada su kriterijumi viši i meni, saradnicima ali i publici. Ovaj album rezultat je dugogodišnjeg rada izuzetnih muzičara i umetnika a ja sam ga obojila svojim glasom i želja mi je da se to dopadne ljudima ali i da postane trajna vrednost kao što su to neke moje stare pesme. Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojoj porodici, sinu Milošu koji je napisao većinu pesama, suprugu koji je autor jedne numere, Sofri koji je isproducirao to i svim srcem sta iza projekta i Futi koji je uradio jednu divnu pesmu za mene - rekla je Jasna Kočijašević koju su u restoranu “Nota” gromoglasnim aplauzom pozdravili Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Slavko Banjac, Miroljub Aranđelović Kemiš, Ljubiša Pavković, Miša Mijatović, Bane Mojićević, suprug Dragoslav Mihajlović Kanarinac kao i mnoge druge legende muzičke scene ali i brojni mladi umetnici.

Foto: Promo

Voditeljka Dragana Katić potom je pozvala domaćine da uživo izvedu nešto što su oni rado učinili a okupljeni ih nagradili ovacijama, a ništa manji aplauz nije dobio ni spot ze pesmu “Kaldrma” koji je potpm premijerno prikazan.

-Čitav album sniman je u “AS studioton” studiju na njasavremenijoj svetskoj tehnici koju smo nabavljali iz čitavog sveta jer smo želeli da u Srbiji umetnicima priuštimo uslove kakve imaju u svetskim metropolama. Ali, tehnika je tiu samo da istakne lepotu glasa kao što je Jasnin, a ona je donela sve ove pesme sa takvom toplinom da sam siguran da će ljudi koji vole ovakvu muziku uživati- rekao je Sofronijević i dodao da se pesme koje se ubuduće budu radile mogu čuti na youtube kanalu “AS TON music”.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija