• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2022

18:06

SEĆATE LI SE HALIDOVE PRVE TEŠKE BOLESTI? Ovo nije prvi put da ga lekari plaše lošim nalazima, NEDAVNO GA ZDRAVSTVENO STANJE UMALO KOŠTALO...

Estrada

SEĆATE LI SE HALIDOVE PRVE TEŠKE BOLESTI? Ovo nije prvi put da ga lekari plaše lošim nalazima, NEDAVNO GA ZDRAVSTVENO STANJE UMALO KOŠTALO...

Podeli vest

Pevaču Halidu Bešliću je u Sarajevo ugrađen stent za srce, ali ovo nije prvi put da njegovo zdravstveno stanje nije najbolje

Halid Bešlić je još 2017. godine obavestio medije da njegovo zdravlje nije baš zavidno, ali da ne planira da se povuče sa scene. Bešlić je rekao da su ga lekari uplašili lošim krvnim nalazima.

- Šećer je učinio svoje - rekao je on pre par godina, te dodao da će mu turneja koju je planirao za tu godinu, biti možda poslednja.

Halid je neposredno pred lošu vest lekara objavio pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim", kojom je najavio svoj 17. album. Tvrdi on tada, pevaće sve dok se teže ne razboli! Voleo bi da nastupa širom Evrope, ali ga u tom momentu plaši i sve učestaliji teroristički napadi.

- Razmišljam da se ne nađem u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - priča pevač 2017. godine, ali je dodao da ne želi da živi u strahu, već uživa sa suprugom Sejdom.

- Nakon toliko vremena volimo se više nego ikad - zaključio je pevač.

Da li će operacija srca koju je Halid sada imao u Sarajevu dodatno uticati na njegovu karijeru, ostaje nam da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija