• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2022

16:22

OVAKO IZGLEDA KAD PROFESOR KNJIŽEVNOSTI ZAPEVA! Pavle Dejanić "zarazio" novom pesmom! (VIDEO)

Privatna arhiva

Estrada

OVAKO IZGLEDA KAD PROFESOR KNJIŽEVNOSTI ZAPEVA! Pavle Dejanić "zarazio" novom pesmom! (VIDEO)

Podeli vest

Kako se čini po komentarima, svi veseljaci i oni koji svaki dan žive kao da im je poslednji - imaju novu himnu. Naime, Pavle Dejanić oduševio je publiku novom pesmom pod nazivom "VIP", što je već na samom startu bilo iznenađenje kada je on u pitanju.

Ovaj roker u duši sjajno se snašao u drugačijem i komercijalnijem pravcu kada je reč o muzici, što se i te kako pokazalo kao odličan potez, jer su ljudi oduševljeni novom pesmom.

Stihovi autora Dušana Bačića koji su "zarazili" sve veseljake i one koji vole provod jesu "ne pijem, osim vikendom i radnim danom", a veliku pažnju privukao je i spot. Dejanić u njemu izgleda moćno, dok jači pol "pari oči" na zgodnu Maju Dimitrijević, poznatu Pole Dance instruktorku.

Foto: Privatna arhiva

Pavle i Maja

- Dragi moji, pred vama je moja nova pesma "VIP". Nadam se da će vam se dopasti i da ćete uz nju đuskati, žurkati i da ćete ispoštovati prvi deo refrena. (smeh) Volim vas - poručio je Pavle. 

Podsetimo, Dejanić, inače profesor književnosti, svojevremeno je bio drugi u velikom finalu Pinkovih zvezda, a danas je jedan od najzaposlenijih pevača na domaćoj sceni. 

Uživajte u novoj pesmi "VIP":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija