• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2022

07:56

SINDI GOLIŠAVA POZIRALA SA 10 GODINA MLAĐIM DEČKOM! Isplivala fotka - usijale se društvene mreže od komentara! (FOTO)

printscreen instagram

Estrada

SINDI GOLIŠAVA POZIRALA SA 10 GODINA MLAĐIM DEČKOM! Isplivala fotka - usijale se društvene mreže od komentara! (FOTO)

Podeli vest

Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi uživa u ljubavi sa 10 godina mlađim dečkom, a sada je objavila njihovu zajedničku fotku na kojoj su pozirali golišavi

Sindi je aktivna na društvenim mrežama, a sa svojim pratiocima na Instagramu je podelila fotku na kojoj je pozirala sa zgodnim partnerom.

Iako svog dečka javno ne eksponira, Ivana je ipak odlučila da mu čestita rođendan i svima pokaže koliko ga voli.

 

- Pored tebe sam srećna. Hvala ti na tome. Srećan rodjendan, ljubavi. Volim te - napisala je Sindi u opisu fotogrije, a društvene mreže su se ubrzo usijale od komentara:

- "Savršenstvo bez mane", "Prelepi ste", "Predivan par", "Najlepši i najskladniji par, ostanite takvi zauvek" - samo su neki od komentara.

 

Podsetimo, Ivana Stamenković Sindi je ranije govorila o svom novom izabraniku, a tada je otkrila da joj je dečko po profesiji advokat, ali da ne voli da se eksponira u medijima, zbog čega nikada nije otkrila njegovo ime:

- Moj dečko je advokat, povučen je, ne voli da se eksponira u medijima i zbog toga ne želim da kažem kako se zove. Zajedno smo dve godine i veoma nam je lepo. On je baš pažljiv. Najviše uživamo kada smo sami kod kuće, ne volimo mnogo da izlazimo po klubovima i restoranima - ispričala je Ivana prošle godine.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija