• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ana Sabotinovski/ Milica Kokotović

04.07.2022

16:00

ŠTA PIJE ESTRADA? Pevačice otkrile uz koje piće se opuštaju: KAD ME POGODI PESMA BACAM GAJBE, A NE ČAŠE!

Insajder

Estrada

ŠTA PIJE ESTRADA? Pevačice otkrile uz koje piće se opuštaju: KAD ME POGODI PESMA BACAM GAJBE, A NE ČAŠE!

Podeli vest

Pevači su konačno priznali da li piju, a za Informer su progovorile Mia Borisavljević Ljupka Stević, Aleksandra Mladenović, Zorica Marković, Mira Škorić, Lepa Lukić i Goca Božinovska.

Hitovi naših poznatih pevačica su obično zaslužni za atmosferu u kojoj se popije po koja čašica alkoholnog pića. Međutim, malo je poznato šta estrada pije, i da li uopšte pije alkohol. 

Za Informer.rs, domaće zvezde su nam otkrile da i one znaju da uživaju, a njihovi odgovori su čak prilično neočekivani.

Foto: informer.rs/Ivan Radulović

Mia Borisavljević

Pevačica Mia Borisavljević priznala nam je da je pre braka i dece izlazila mnogo češće, ali da i danas voli provode u dobrom društvu.

- Omiljeno piće mi je viski i to bez leda! Ne izlazim često, ne koliko i pre, ali sa suprugom Bojanom volim da izađem i uživam u velikom društvu.

Foto: Foto: Marko Đoković

Ljupka Stević

Ljupka Stević kaže da ne izlazi često, ali je otkrila njeno omiljeno piće u ovim vrelim letnjim danima.

- S obzirom da je sada letnje vreme, aperol bih rado naručila - rekla je Ljupka, pa je priznala uz koju pesmu rado lomi čaše:

- Ima jedna pesma, peva je Tozovac, "Ti si me čekala". To mi je omiljena pesma, obožavam i da je pevam i rado bih polomila čašu uz nju. 

Pevačica je takođe otkrila da joj je izlazak najzanimljiviji kada je tu njena najbolja drugarica.

- Volim da izlazim, ali ne sećam se kada sam poslednji put izašla. Najčešće idem u društvu svoje najbolje drugarice i sa njom je uvek ludilo u provodu, ali je retko - priznala je Stevićeva, pa dodala da se iz provoda uvek vrati praznog novčanika:

- Svako moje pijastvo se završi tako što sav novac potrošim na muziku. Sutra me boli glava, ali ne zbog alkohola, nego zbog para, ali ne žalim. Ostavim im sve do zadnjeg dinara, ceo svoj honorar, a nekad i dva. Muzičari se obraduju kad me vide, znaju da će dobro zaraditi.

Aleksandra Mladenović kaže da alkohol veoma dugo nije pila,ali je otkrila šta popije kada ima vremena da izađe:

Foto: Instagram/printscreen

- Iskreno ne pijem ima jedno 8,9 meseci, uopšte ne pijem alkohol. Omiljeno piće, proseko, pivo ali to isključivo pijem sa porodicom. Kada izađem onda ne pijem pivo. Volim da izlazim i sa kolegama ali i sa prijateljima koji su van estrade. Slabo izlazim, ali kada imam vremena to je Vanja Mijatović, Dragica Zlatić. Pesma uz koju lomim čaše je "Kap krvi" od Alena Ademova - zaključila je pevačica 

Mlade pevačice su bile iskrene, a evo kako se njihove starije kolege provode u kafani.

Foto: Privatna arhiva

Zorica Marković

- Ja sam dovoljno pozitivno luda, ceo život pijem samo vodu, napila sam se samo dva puta i to kao mlađa. Iako u kafani pijem kiselu, kad me pogodi pesma bacam gajbe, a ne čaše. To je obično uz pesmu Harisa Džinovića "Kako boli me", Nadice Ademov "Zabranjena ljubav", "Nesanica" i naravno, uz omiljenu: "Ovamo cigani". Nije mi bitno da li je to kafana, rupa, šupa, bitno mi je da su unutra dobri ljudi, slični meni - rekla je Zorica Marković.

Mira Škorić, sa druge strane, nije osoba koja u provodu lomi čaše, čak ni nije ljubitelj alkohola.

Foto: printscreen instagram

Mira Škorić

- Voda je moje piće, a energetska pića volim, iako znam da nije zdravo. Umem nekad da popijem i čašu dobrog vina, ali nisam osoba koja lomi čaše ili se penje po stolovima. Veselim se na svoj način, za svojim stolom i sa sebi dragom ljudima. Baš sam sinoć uživala sa prijateljima koji su slavili deset godina braka. Uglavnom izlazim sa prijateljima van estrade, a od kolega se viđam sa kumom, Anom Bekutom. Volim sa Zoricom Brunclik uz šoljicu kafice da imam iskren razgovor.

Legenda narodne muzike, Lepa Lukić, kada je izbor pića u pitanju, slična je koleginici Miri.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

Lepa Lukić

- Moj izbor je uvek sok od jabuke. Ne pijem alkohol nikad, ako popijem jedan gutalj, ja odmah padnem pod astal. 

Pevačica Goca Božinovska otkrila nam je da najviše voli da popije kada je u krugu porodice.

Foto: TV Pink printscreen

Goca Božinovska

- Uz ribu vino, to volim kad sam na moru, a inače pijem pivo. Volim da popijem sa porodicom, kada se svi okupimo kod kuće ili kada je u pitanju neko veselje. Sama nikada ne bih mogla da pijem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija