• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

07.07.2022

07:30

NIKOLINA TRAŽI DA JOJ SE VRATI SLIKA KOJU JE KUPILA POKOJNOM VIDOJU! Od Miše Grofa potražuje ovu umetninu, vrednost joj je ogromna!

Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Estrada

NIKOLINA TRAŽI DA JOJ SE VRATI SLIKA KOJU JE KUPILA POKOJNOM VIDOJU! Od Miše Grofa potražuje ovu umetninu, vrednost joj je ogromna!

Podeli vest

Nikolina Pišek ne odustaje od onoga što smatra da joj pripada, pa je od svekra Vitora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grofa, prema pisanju domaćih medija, sada tražila da joj vrati skupoceni poklon koji je kupila pokojnoim suprugu Vidoju Ristoviću

Sukob Nikoline i Vidojevog oca, Miše Grofa javno je eskalirao nakon 40-otnevnog pomena koji su dali istoričaru umetnosti i to zbog novca. A sada se pojavila nova informacija o tome da Nikolina potražuje sliku Vlahe Bukovca iz 19. i 20. veka koju je kupila svom pokojnom suprugu i koju je platila, navodno, 30.000 evra.

Foto: Instagram/Nikolina Pišek

Dala brdo para za sliku koju je poklonila mužu, i sada je želi nazad... Nikolina Pišek

Kako otkriva izvor, Pišekova je umetninu kupila na jednoj licitaciji u Zagrebu nedugo nakon udaje za Vidoja u Monte Karlu. A kako je on bio oduševljen njenim gestom i ovom umetninom, sliku je odneo u stan na Vračaru. Nikolina je pokušala ovo umetničko delo da uzme iz stana, ali ju je u tome sprečio svekar:

Foto: printscreen

Glumili dok nije prošlo 40 dana, a sada se javno preziru... Miša Grof i Nikolina

- Miša Grof je doslovno prisvojio sve vrednosti i umetnine iz stana na Vračaru. On nije hteo ni da čuje da vrati Nikolini tu Bukovčevu sliku, za koju ona tvrdi da na nju kao udovica ima prava. On joj je rekao da na ovu sliku može da zaboravi, te da ona pripada njegovom sinu, jer ju je ona kupila od njihovih para, a ne svojih. Nikolina nije htela da se raspravlja, pa će pravdu morati da potraži na sudu, kao što je već i najavila - otkriva izvor.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vidoje i Nikolina

Inače, Nikolina je u aprilu ove godine, samo mesec dana pred Vidojevu iznenadnu smrt, za hrvatske medije i sama potvrdila da je pokojnom Vidoju kupila sliku Vlahe Bukovca.

- Bukovca konkretno jako volim. Čak sam i pre jedno osam ili devet godina kupila jednu sliku svom mužu. U pitanju je jedan mali format - ženski akt. Mislim da se zove "Poljubac". Pronašla sam ga ovde i zaljubila se u nju. A posebno moj suprug, koji je još veći ljubitelj tog autora nego ja - rekla je tada Nikolina, i ne sluteći da će je kroz mesec dana zadesiti teška porodična tragedija.

O ovoj informaciji, Nikolina nije davala komentar kao ni njen bivši svekar Miša Grof.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija